Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde Ceylin ile Ilgaz’ın büyük aşkı gerçek hayatta imkansız, işte nedeni!

Yargı dizisinde Ceylin ile Ilgaz’ın büyük aşkı gerçek hayatta imkansız, işte nedeni!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisi Pazar akşamları izleyicilerle buluştu ve 34. bölümü ile de sezon finali yaptı. 2021-2022 sezonunun en başarılı çıkışını yapan ve bu sezonun en çok izlenen ilk 5 dizisinden birisi olan Yargı, milyonlarca izleyiciyi etkiledi.

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisi de başrolün hakkını veren performanslarıyla göz doldurdu. Aşk 101 dizisi ile başlayan partnerliklerini Yargı’da da etkili şekilde ortaya koyan ikili, bu büyük başarının da en büyük pay sahibi oldu.

Yargı dizisinin ilk sezonu geride kaldı ve birçok izleyici şimdiden ikinci sezonu merak etmeye başladı. Peki Yargı’daki Ceylin ile Ilgaz aşkı gerçek hayatta yaşanabilir mi? Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, bu sorunun yanıtını şu sözlerle verdi:

“Yargı’ya ayrı bir renk katıp onun çekiciliğini artıran bir detay daha var ki, o da içerikteki aşkın niteliği! Bu öyle bir aşk ki hem alabildiğine gerçek romantizm yansımalarına sahip hem de bir o kadar imkânsız.”

Yargı dizisinde Ceylin ile Ilgaz'ın büyük aşkı gerçek hayatta imkansız, işte nedeni! 7

Peki böyle bir aşk gerçek hayatta neden imkansız? İşte bu sorunun detaylarını Anibal Güleroğlu, yazısında şu şekilde açıklıyor:

“Ceylin gibi ‘Biz’ olmayı beceremeyip hep ‘Ben’ diyen insanlar asla akıllanmaz ve ‘Huylu huyunu terk etmez’ mantığı doğrultusunda hareket edip kendilerini sevenleri tekrar tekrar kırmaktan geri durmayarak çemkirmelerle, ukalalıkla aşkın güzelliklerini imkânsızlaştırırlar. İş işten geçtikten sonra üzülüp ağlamaları da, kısa sürede eski tavırlarını tekrarlayacaklarından, bir anlam ifade etmez zaten. Onun için ‘Koyuver gitsin’ demek en doğrusu.

Boşanma sonrası kendisine aşkla bakan Ilgaz’ı dışlayarak çekip gitme hareketiyle özünü belli eden… Ilgaz’la olan her etkileşiminde aşkından ve sıcaklığından ziyade bencillik zayıflığını ortaya koyan Ceylin sayesinde ‘Yargı’nın sevda halleri gerçek ama imkânsız bir aşk atmosferine sokuyor bizi. Dolayısıyla halihazırda ekranın ‘En imkânsız aşk’ı da ‘Yargı’da gelişiyor.”