Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisinde dananın kuyruğu kopacak! Zafer cinayeti ortaya çıkıyor!

Yargı dizisinde dananın kuyruğu kopacak! Zafer cinayeti ortaya çıkıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin her pazar akşamı izleyiciyle buluşan heyecanlı dizisi Yargı çok önemli gelişmelere gebe. Dizinin pazar akşamı yayınlanacak 25. bölümünde Zafer cinayeti nihayet ortaya çıkıyor.

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, sürprizlerle dolu bir bölüme daha imza atmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı dizinin yeni bölümünün tanıtımı yayınlandı. Tanıtım yine izleyiciyi çok heyecanlı bir bölümün beklediğini gösteriyor.

Tanıtımdan anlaşıldığı kadarıyla Zafer cinayetinde nihayet dananın kuyruğu kopuyor. Zafer’in çalıştığını zannettikleri gemi nihayet Türkiye’ye dönüyor, ancak gemiden Zafer çıkmıyor. Artık herkes Zafer’e bir şey olduğunu düşünüyor. Bu arada Yekta Tilmen, Zafer’i Çınar’ın öldürdüğünü öğreniyor.

Ceylin’in babası Zafer aslında çok uzun süre önce ortadan kaybolmuştu. Sefere çıkıyorum diye evden ayrılan Zafer, kızının intikamını almak için Çınar’ı öldürmek isterken kendisi Çınar tarafından öldürülmüştü. Ceset Merdan tarafından ortadan kaldırılmıştı.

Daha sonra bu olay geri planda kalmış bunun üzerine Engin hapishaneden kaçmış, öldürülmüş ve hatta Ceylin katil olarak yargılanmıştı. Ailesi Zafer’i uzakta seferde zannettiğinden başına kötü bir şey geldiğini düşünmemişti. Ancak Zafer dosyası nihayet Yargı’da yeniden açılıyor.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz bulunuyor. Yargı yeni bölümleriyle her Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…