Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisinde herkesin merak ettiği katil ortaya çıkıyor!

Yargı dizisinde herkesin merak ettiği katil ortaya çıkıyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanan Yargı dizisini merakla bekleyenler, soruşturmanın sonunda çıkan sonuca da çok şaşıracak. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide Engin’in katilinin kim çıkacağı konusu bir süredir tartışılıyor.

Onur Durmaz’ın canlandırdığı Engin karakterinin ölmemiş olma ihtimali bile var. Senarist Sema Ergenekon’un bilmece gibi bir hikaye kurgusu ortaya koyması, dizi hayranlarını her hafta fazlasıyla şaşırtan olayları beraberinde getiriyor.

Yargı dizisinde Engin’in katilinin bir kadın olduğu biliniyor ama kim olduğu konusunda tahminler çok fazla… İşte bu tahminlerin bir son bulmasına az kaldı. Yargı dizisinin 30 Ocak Pazar günü yayınlanacak olan 18. yeni bölümünden yayınlanan fragman, soruşturmanın sonucunda çok ilginç bir ismin ortaya çıkabileceğine yönelik bir beklenti var. Bu beklenti bir delil üzerinden anlaşılacak. Ancak katilin kim olduğu konusunda henüz bir ipucu yok.

Dizide ayrıca; Ceylin ve Ilgaz arasındaki ilişki artık iyiden iyiye oturmaya başlamıştır. Bu durumdan rahatsız olan Gül durumu netleştirmek için Metin ile konuşmaya gider. Diğer taraftan da sular durulmaz. Neva duruşma sırasında kötü bir olayla karşılaşır.

Soruşturmanın sonunda çıkan bir delil ise başta Pars olmak üzere herkesi şaşkına çevirecektir. Yargı yeni bölümüyle Pazar 20.00’da Kanal D’de!