Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Murat Ünalmış kardan adam yapmak isterken hızını alamadı adeta kardan heykel yaptı!..

Ünlü oyuncu Murat Ünalmış kardan adam yapmak isterken hızını alamadı adeta kardan heykel yaptı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- En son ATV’nin uzun soluklu dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova’da canlandırdığı ‘Demir Yaman’ karakteriyle ekrana gelen Murat Ünalmış, dizinin üçüncü sezonunun finalinde izleyiciye veda etmişti.

Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra bir süre setlere ara veren oyuncu, eğer anlaşma sağlanırsa Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının hayatını anlatacak filmde, 1972 yılında idam edilen Deniz Gezmiş’i canlandıracak.

Role sıcak baktığı konuşulan oyuncu, ekranlara verdiği molada hayranlarıyla instagram hesabından hasret gideriyor. Tüm Türkiye’yi etkisi altına alan kar yağışını fırsat bilen Murat Ünalmış da pek çok meslektaşı gibi kardan adam yapmak için kolları sıvadı.

Ünlü oyuncu Murat Ünalmış kardan adam yapmak isterken hızını alamadı adeta kardan heykel yaptı!.. 49

Bu anları sosyal medyadan da paylaşan Murat Ünalmış hızını alamadı ve adeta kardan heykel yaptı. Ünlü oyuncu paylaşımına, ‘Kardan adam yapayım dedim sonra tatmin olmadım işin içine sanat karıştı’ yazdı.

Ünlü oyuncu Murat Ünalmış kardan adam yapmak isterken hızını alamadı adeta kardan heykel yaptı!.. 50

Kardan heykelin yapımıyla iki saat uğraşan Murat Ünalmış takipçilerine, ‘hetkeltraş mı olsam?’ diye sormadan da edemedi.

Ünlü oyuncu Murat Ünalmış kardan adam yapmak isterken hızını alamadı adeta kardan heykel yaptı!.. 51

Kardan heykeli ince ince dokunuşlarla adeta sanat eserine çeviren Murat Ünalmış bu konudaki yeteneğini de gözler önüne serdi.

Ünlü oyuncu Murat Ünalmış kardan adam yapmak isterken hızını alamadı adeta kardan heykel yaptı!.. 52

Murat Ünalmış paylaşımında ayrıca, yaptığı heykele Cast Away filminden esinlenerek Wilson adını verdiğini de  ifade etti.