Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde ikinci sezon şifreleri ortaya çıktı, işte Kaan Urgancıoğlu ile ilgili son durum!

Yargı dizisinde ikinci sezon şifreleri ortaya çıktı, işte Kaan Urgancıoğlu ile ilgili son durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinin okuma provalarında Ilgaz karakterini canlandıran Kaan Urgancıoğlu’nun yer almaması tüm dizi hayranlarına büyük şaşkınlık yaşattı. Sete çıkan dizinin ekibi ikinci sezon için yine milyonları ekran başına toplayacak yeni sahneleri çekmeye başladı. Ilgaz’ın ölüp ölmediği henüz bilinmiyor ama dizinin takipçileri Kaan Urgancıoğlu’nun bir şekilde hikayeye dahil olacağına inanıyor.

Pınar Deniz’in Ceylin karakteri ile yine hayranlarını mest edeceği yeni sezonda hikayenin heyecanının ilk sezondan çok daha fazla olması da bekleniyor. Özellikle Sema Ergenekon’un yeni sezon için bulmacalarla dolu, önceden tahmin edilmesi mümkün olmayan bir hikaye kurgusu ile izleyenleri sürekli şaşırtarak yola devam etmesi bekleniyor.

Sema Ergenekon, üzerinde 2 yıl çalıştığı ve birçok kez değiştirerek son aşamaya getirdiği Yargı dizisinin ikinci sezon senaryosu için yaz aylarında düşünmek ve geliştirmek için uygun bir zaman buldu. Dizinin ekibi de geçtiğimiz günlerde okuma provasında bir araya geldi ve sonrasında da çekimlere başlandı. Çekimlerin başladığına yönelik ilk fotoğraf ise sosyal medyadan dizinin hayranları tarafından paylaşıldı.

Yargı dizisinde ikinci sezon şifreleri ortaya çıktı, işte Kaan Urgancıoğlu ile ilgili son durum! 8

Yargı dizisinin ikinci sezonunda herkesin merak ettiği detay Ceylin’in gerçekten Ilgaz’ı öldürüp öldürmediği konusu oldu. İlk sezon finalini müthiş bir merak unsuru ile tamamlayan dizinin senaristi Sema Ergenekon, yine çok sürpriz bir açılış ile izleyicileri şaşırtacağa benziyor.

Ceylin’in Ilgaz’ı öldürme konusu aslında ikinci sezon finaline yakın bir dönemde gerçekleşebilir. Yani ilk sezon bitiminde yayınlanan görüntüler, hikayenin çok ileri aşamasını anlatıyor olabilir. Bu düşüncenin ortaya çıkmasının nedeni ise Ilgaz karakterinin ikinci sezonun başlarında cinayet davalarına bakan başsavcı olarak hikayede sürükleyici bir cinayet davasına bakacağının ortaya çıkması oldu.

Yani Kaan Urgancıoğlu ikinci sezon başında dizide yer alacak ama hikaye Ceylin’in Ilgaz’ı öldürdüğü meselesine doğru yavaş yavaş ilerleyecek gibi gözüküyor. Yeni sezon Ceylin’in bu noktaya nasıl geldiğinin anlatılmasına dayanıyor.

Yargı dizisinde ikinci sezon şifreleri ortaya çıktı, işte Kaan Urgancıoğlu ile ilgili son durum! 9

Özellikle de Başak Gümülcinelioğlu’nun canlandırdığı Neva karakterinin hikayeye nasıl veda ettiği konusu da ikinci sezonun açılışında ortaya çıkacak detaylar arasında yer alıyor.

Sonuç olarak Yargı dizisini heyecanla bekleyen izleyiciler için yine ekran başından kalkamayacakları ve her sahnesini soluksuz izleyecekler bir sezon başlıyor. Dizinin Eylül ayının içinde ikinci sezona başlaması bekleniyor.