Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya tatile, hayranları da oyuncunun tatil pozlarına doyamadı!..

Serenay Sarıkaya tatile, hayranları da oyuncunun tatil pozlarına doyamadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir ekranlardan uzak olan, özel hayatı ve işletmeci Umut Evirgen ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya, son zamanlarda tatil pozlarıyla sürekli gündemde.

Yoğun iş temposunun yorgunluğunu tatilde atan oyuncu, instagram hesabından da sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran ünlü oyuncunun paylaşımları hayranlarından övgü dolu yorumlar alıyor.

Güzel oyuncu, instagram hesabından yaptığı son paylaşımda dantelli siyah bikinisiyle adeta nefes kesti. Ekranların en güzel kadın yıldızları arasında yer alan Serenay Sarıkaya düzgün fiziğini gözler önüne serdiği fotoğraflarıyla hayranlarını mest etti.

Serenay Sarıkaya tatile, hayranları da oyuncunun tatil pozlarına doyamadı!.. 9

Ünlü oyuncunun denizdkie enerjik ve keyifli halleri, 9.3 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabında,  takipçilerinden kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Serenay Sarıkaya tatile, hayranları da oyuncunun tatil pozlarına doyamadı!.. 10

Ünlü isme hayranları; “Bu gülüş ne ya!”, “Güzeller güzeli!”, “Çok gülme nazar değer” gibi yorumlarda bulundu.  Oyuncu yakında Netflix’de yayınlanması planlanan  Şahmaran adlı diziyle hayranlarının karşısına çıkacak. İlk sezonunun çekimleri geçtiğimiz yıl yapılan Şahmaran dizisinin setinden hemen hemen hiç bir görüntünün, bilginin çıkmaması, izleyiciyi daha da çok meraklandırıyor.

Serenay Sarıkaya tatile, hayranları da oyuncunun tatil pozlarına doyamadı!.. 11

Netflix’te yayınlanacak olan dizinin fantastik bir hikayesi olduğu biliniyor. Başrollerde, Serenay Sarıkaya’ya Burak Deniz eşlik ediyor. İki ünlü isim de diziyle ilgili tüyo vermemek için büyük çaba sarfediyor. Şahmaran’ın ikinci sezon çekimleri de ilkinin çekimlerinin yapıldığı Adana’da geçtiğimiz haftalarda başladı.