Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde Kaan Urgancıoğlu’nun partneri Pınar Deniz’e övgüsü çok farklı bir yerden geldi!

Yargı dizisinde Kaan Urgancıoğlu’nun partneri Pınar Deniz’e övgüsü çok farklı bir yerden geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında pazar akşamları yayınlanmakta olan Yargı dizisi, 40. bölümü geride bıraktı. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin öyle güzel bir şekilde devam ediyor ki, milyonlarca izleyicinin ilgisi artarak sürüyor. Dizinin 40. bölümünün tüm izleyici gruplarında Teşkilat dizisinin önüne geçerek birincilik elde etmesi de bu ilginin bir kanıtı oldu.

Yargı dizisinde Ceylin’in öngörülemez hali, Pınar Deniz’e kariyer fırsatı çıkardı! Senarist Sema Ergenekon’un güçlü hikaye kurgusunu başarıyla ekrana yansıtan Pınar Deniz, partneri Kaan Urgancıoğlu’ndan da büyük övgüler alıyor. Set Ekstra program ekibi dizinin setinde üç başarılı oyuncu ile röportaj yaptı.

Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ve Uğur Aslan’ın yer aldığı röportaj renkli anlara sahne oldu. Pınar Deniz’in oyunculuk başarısını da yansıtması noktasında Ceylik karakterinin öngörülemez birisi olması büyük dikkat çekiyor. İşte bu öngörülemez sahneler de izleyicilerin diziye olan bağlılığını artırıyor.

Yargı dizisinde Kaan Urgancıoğlu'nun partneri Pınar Deniz'e övgüsü çok farklı bir yerden geldi! 8

Kaan Urgancıoğlu, Ceylin karakterinin ne yapacağının belli olmaması hali üzerinden, partneri Pınar Deniz’e şu övgüde bulundu: “Pınar’ın öyle bir huyu var. Böyle güzel sahnelerin aksine, sorun çıkartarak herkesin ‘iyi’ demesini sağlıyor, sonra da patlatıyor. Onun önünü kimse alamaz. ‘Beni izleyin, biraz sonra çok acayip bir şey yapacağım’ gibi bir şey o.”

Pınar Deniz’in röportaj sırasında bile sözlerini toparlarken, sahnedeki ruh haline doğru kaymasına Uğur Aslan dikkat çekti.

Pınar Deniz, partneri Kaan Urgancıoğlu’nun sözlerinin doğru olabileceğini de ifade etti.

Yargı dizisinde Kaan Urgancıoğlu'nun partneri Pınar Deniz'e övgüsü çok farklı bir yerden geldi! 9

Pınar Deniz, Ceylin karakterinin öngörülemez birisi olması konusunda şöyle konuştu: “Bence diğer Türk televizyonundaki karakterlerden farklı bir kadın profili olduğunu düşünüyorum. Çünkü, onun sert oluyor olması, genelde kadın oyunculara yüklenen bir misyon olmuyor. Ben karakterimi seviyorum, daha insan ve daha hata yapabilen bir varlık olarak düşünüyorum. O yüzden Ceylin’i oynamak çok keyifli.”

Dizide Savcı Ilgaz karakterini başarıyla canlandıran ve herkesten büyük övgüler alan Kaan Urgancıoğlu’na bu durum soruldu. Ilgaz karakterinin çok iyi bir insan olduğunu dile getiren oyuncu, “O yüzden ben de bir şekilde olabildiğince onu hayata geçirmeye çalışıyorum. Her şeyi severek, şefkat duyarak, doğru olmaya çalışarak, prensipleri ile adalet duygusuyla, kendini halktan üstün gören değil, halkin içerisinde gören bir karakter” açıklamasını yaptı.