Ana sayfa Sosyal Medya İzleyicinin, Yalı Çapkını dizisi 10 sezon sürsün isteği şaşırttı!

İzleyicinin, Yalı Çapkını dizisi 10 sezon sürsün isteği şaşırttı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin Yalı Çapkını dizisi, yeni sezonun en öne çıkan yapımlarından biri oldu. Özellikle ikinci bölümünden itibaren reytinglerde patlama yapan dizide başrolde yer alan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisi sosyal medya paylaşımlarıyla da diziye olan ilgiyi sürekli yüksekte tutuyorlar.

Sık sık setten paylaşımlarda bulunan iki ünlü oyuncu enerjileri ve uyumlarıyla hayranlarını mest ediyorlar. Sosyal medyadaki paylaşımları gören oyuncuların hayranları yeni bölümü merakla bekliyor.

OGM Pictures imzalı dizinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu, partneri ile set fotoğrafını instagram hesabından yayınlayarak  “Bugün de böyle” notunu düştü.

İzleyicinin, Yalı Çapkını dizisi 10 sezon sürsün isteği şaşırttı! 7

Oyuncunun paylaşımına kısa sürede beş bine yakın yorum yapıldı. “Bu dizi 10 sezon olsun hemen bitmesin”, “Yüzünüzü gördük bizimde günümüz artık güzel geçer” ve “Tatlı atışma sahnelerine hazırlanın lütfen!” şeklindeki yorumlar dikkat çekti.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisinin güçlü uyumu ve iki genç oyuncuya duyulan sevgi seli, Yalı Çakını dizisinin dikkat çekmesini sağladı.

Dizinin hikayesinde Seyran karakteri ile kendi rızası olmadan ailesinin isteğiyle çapkın bir adam olan Ferit ile evlendirildi. Afra Saraçoğlu’nun hem Seyran karakteri ile performansı hem de hikayenin günümüz Türkiye’sinde birçok genç kadının da yaşadığı bir durum olması Yalı Çapkını dizisinin bu kadar kısa sürede bu kadar büyük başarı kazanmasında çok etkili oldu.