Ana sayfa Sosyal Medya Gülse Birsel, Boran Kuzum’un hangi hayalini gerçekleştirdi?

Gülse Birsel, Boran Kuzum’un hangi hayalini gerçekleştirdi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Vatanım Sensin dizisi ile yıldızı parlayan oyuncu Boran Kuzum ekranlarda en son Menajerimi Ara adlı diziye konuk oyuncu olarak katılarak yer almıştı. Oyuncu dijitalde ise, Netflix’de  Aşkın Kıyameti adlı filmle izleyici karşısına çıktı.

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu, ünlü senarist Gülse Birsel’in Disney Plus için çektiği yeni filmi Yılbaşı Gecesi’nin kadrosunda yer alıyor.

Gülse Birsel, bu film ile aynı zamanda oyuncunun bir hayalini de gerçekleştirmiş oldu. Yönetmen Ozan Açıktan ile çalışmak isteyen Kuzum, Yılbaşı Gecesi ile bu fırsatı da yakaladı.

Gülse Birsel, Boran Kuzum'un hangi hayalini gerçekleştirdi? 8

Instagram hesabından Yılbaşı Gecesi filminin setinden fotoğraflarını yayınlayan Boran Kuzum paylaşımına; “Canım @gulsebir yazdı, hep çalışmak istediğim @aciktan çekti, birbirinden çok sevdiğim oyuncu arkadaşlarımla birlikte hikayesini paylaştığımız yeni filmimiz #YılbaşıGecesi yakında @disneyplustr ‘de” yazdı.

Gülse Birsel, Boran Kuzum'un hangi hayalini gerçekleştirdi? 9

Güçlü kalemi ile beğeni toplayan ünlü senaristin hikayesini yazdığı filmin yapımcılığını BKM üstlendi. Yılbaşı Gecesi’nin oyuncu kadrosu ise izleyicinin projeyi çok daha büyük bir merakla takip etmesini sağlayacak isimlerden oluşuyor. Alina Boz, İrem Sak, Cengiz Bozkurt, Fatih Artman, Alican Yücesoy, Şebnem Bozoklu, Serkan Keskin, Boran Kuzum, Büşra Pekin ve Ayta Sözeri de filmin oyuncuları arasında yer alıyor. Çekimleri geçtiğimiz haftalarda sona eren ve montaj aşamasında olan film, yakında Disney Plus’ta görücüye çıkacak.