Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde kıyamet şimdi kopuyor ama haliyle izleyici de başka bir merakta!

Yargı dizisinde kıyamet şimdi kopuyor ama haliyle izleyici de başka bir merakta!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi, yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in rol aldıkları dizinin hikayesi o kadar hızlı akıyor ve sorular öylesine hızlı yanıt buluyor ki izleyici de ‘bundan sonra ne olacak?’ merakına düşüyor!

Bu akşam 25. bölümü yayınlanacak olan dizide, Engin cinayetinin çözülmesinin ardından bu kez uzun süredir gizli kalmış olan Zafer cinayeti ile ilgili meseleler bir bir ortaya dökülecek.

Çınar’ın kazayla öldürdüğü Zafer’i saklayan Metin amirin tavrı merak konusu. Olayı bilen Merdan, torununu korumaya çalışmıştı. Bu bilgi Yekta’nın eline geçti ve şimdi neler olacağını izleyici heyecanla izleyecek.

Sema Ergenekon’un senaryosunu yazdığı dizide olayların hızlı bir şekilde akması ve izleyiciyi çok bekletmeden soruların yanıtlarını bulması herkesi mutlu eden bir süreç. Benzeri dizilerde aylarca çözülemeyen konular izleyenleri sıkarken, Yargı dizisinde sıkılmaya zaman kalmadan olaylar çözülüyor.

Fakat haliyle izleyicinin kafasında soru işaretleri de oluşmaya başladı bu noktada! İnci cinayeti çözüldü, Engin’in katilinin kendisi olduğu anlaşıldı, şimdi Zafer’in katili bulunacak. Peki sonra ne olacak?

Ay Yapım imzalı dizide mutlaka senaristin düşündüğü ve planladığı bambaşka hikayeler izleyici karşısına çıkacak. Her hafta reytinglerde rakiplerine büyük fark atan bir dizi olarak Yargı, ekranın en beğenilen yapımlarından birisi olarak ikinci sezonu da görecek bu gidişle orası net.

Fakat hikayedeki düğümler çözüldükçe izleyicide de ‘şimdi ne olacak?’ sorusu oluşuyor. İşte bu noktada senaristin kıvrak zekası, izleyenleri bambaşka olayların akışına sürüklüyor ve hiç hesapta olmayan dikkat çeken başka başka hikayeler ekleniyor.

Bakalım Sema Ergenekon, bu kez izleyiciye nasıl sorular ve çözülmesi beklenen olaylar getirecek? Bu arada yeni bölümde de heyecanlı sahneler izleyiciyi bekliyor. Bir şekilde Zafer’in gemiyle seyahatte olduğuna inandırılan ailesi, geminin gelmesi sonucu şok yaşayacak.

Ceylin, gemiden babasının çıkmaması sonrası bu olayın peşine düşecek ve fragmanda da görüldüğü üzere ormana gömülen Zafer’in cenazesi ortaya çıkacak! Bu noktada olayı öğrenen Yekta’nın neler yapacağı da bir başka mesele… Olaylar hızla sarpa sararken, Ceylin ve Ilgaz ilişkisi de bu yaşananlardan nasıl etkilenecek izleyip göreceğiz…

Yargı yeni bölümleriyle her Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…