Ana sayfa Sosyal Medya Kaderimin Oyunu dizisinin Cemal’i Akın Akınözü, BBC’li gazeteci ile dünya gündeminde!

Kaderimin Oyunu dizisinin Cemal’i Akın Akınözü, BBC’li gazeteci ile dünya gündeminde!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinde elde ettiği başarının ardından Kaderimin Oyunu dizisiyle setlere dönen Akın Akınözü, başrolünde yer aldığı dram içerikli diziyle yine gündemde. Başrollerini Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın paylaştığı dizinin Türkiye’de reytingleri düşse de dünyada popülerliği oldukça yüksek.

Dizinin yayıncısı Star TV kısa süre önce yaptığı açıklamada Kaderimin Oyunu dizisinin 10’dan fazla ülkeye satıldığını açıkladı. Özellikle Ortadoğu ve Latin Amerika ülkeleri başı çekiyor.

Bu ilgi Hollywood yıldızlarıyla yaptığı röportajlarla tanınan İngiliz gazeteci Myra Ali de harekete geçirdi ve BBC için Akın Akınözü ile bir röportaj gerçekleştirdi. Pakistan asıllı Londra’da yaşayan bir İngiliz gazeteci, son dönem Jake Gyllenhaal, Tom Holland, Jamie Foxx’un da aralarında olduğu birçok Hollywood yıldızıyla yaptığı röportajlarla adını duyurdu.

Kaderimin Oyunu dizisinin Cemal’i Akın Akınözü, BBC’li gazeteci ile dünya gündeminde! 7

Doğuştan Kelebek hastalığı olarak bilinen kalıtsal bir rahatsızlığı olan 33 yaşındaki Myra Ali, röportaj sonrası sosyal medyasında video paylaşımlarında bulundu. Akın Akınözü’ye hayran kalan İngiliz gazeteci paylaşımında şu notu ekledi;

“Tanıştığım en karizmatik, en tatlı adamla röportaj yaptım! Yemek konusunda çok iyi anlaştık. Onunla Türk kahvaltısı yapmak için İstanbul’a gitmek için sabırsızlanıyorum ve o Londra’ya geldiğinde annemin biriyani’sini yiyecek…”