Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde Parla’nın cinayet itirafın boş verin, asıl bomba mesaj başka!

Yargı dizisinde Parla’nın cinayet itirafın boş verin, asıl bomba mesaj başka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisi pazar akşamları Kanal D ekranında yayınlanmaya devam ediyor ve çok başarılı reytingler ile de sezonun en iddialı yapımlarından birisi olmayı sürdürüyor. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hayranları senaryonun ilerleyişini yine büyük bir heyecanla takip ediyor.

Senarist Sema Ergenekon, ikinci sezonu devam eden dizinin her yeni bölümüne bir sürpriz sığdırıyor ve izleyiciler ekran başında yeni sürpriz sahneleri heyecanla bekliyor. Dizinin bu kadar ilgi görmesinde de senaryodaki bu merak unsuru çok önemli bir rol oynuyor.

47. bölümü yayınlanan Yargı dizisinde hem heyecan hem de romantizm sahneleri herkesi etkiledi. 8’li reytinglerle yoluna devam eden Yargı yine AB ve ABC1 kategorilerinde en çok izlenen yapım olma başarısın sürdürdü.

Yargı dizisinde Parla'nın cinayet itirafın boş verin, asıl bomba mesaj başka! 8

Parla’nın itirafı ile ortaya çıkan Serdar cinayeti gerçekleri Yargı dizisi hayranlarını etkilerken, Ceylin’in yaşadığı şok da görülmeye değerdi. Parla’nın yaptıkları yanına mı kalacak? Aylin, bu konuda sessiz kalması için Ceylin’e baskı yaptı.

Ceylin, adalet ve aile kavramları arasında kaldı ama yine de ailesini seçti. Çaresizlik hisseden bir ruh haline bürünen Ceylin’i bu durumdan çıkartan ise Ilgaz’ın romantik sürprizi oldu.

Kapadokya sahneleri Yargı dizisi izleyicilerine de adeta bir terapi gibi geldi. Romantik anların ekrana geldiği Kapadokya’da ikili aynı zamanda birbirlerine hissettirmeden farklı gerginlikler yaşarken, dizinin hikayesinde bir de önemli mesaj verildi.

Yargı dizisinde Parla'nın cinayet itirafın boş verin, asıl bomba mesaj başka! 9

Yargı dizisi toplumsal duyarlılık konusunda daha önce de çeşitli mesajlar vererek dikkatleri çekmişti. Bu sefer de Tema Vakfı’na anlamlı bir destek sunuldu.

Toplumsal anlamda Yargı dizisinde verilen bu tür mesajlar izleyici üzerinde büyük etki bırakıyor. Tema Vakfı’nın 7 Bölgede 7 Orman projesine değinilmesi çok önemli bir gelişmeydi. Dizinin hikayesi içinde Ceylin ve Ilgaz orman yangınlarına atıfta bulunarak attıkları sms ile fidan dikimine destek verdi.

Yargı dizisinin hikayesinde Parla’nın cinayet itirafı ve Ceylin’in yaşadığı ikilem, kaygı ve Kapadokya’daki romantizm dolu anları bir kenara bırakın. Asıl büyük mesaj iklim değişikliği ile büyük sorunlar yaşanacak olan çevre felaketi öncesinde fidan dikmenin öneminin bu kadar etkili bir dizide, bu kadar etkili bir şekilde gösterilmesi oldu.