Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinde rolü biten Özay Özgüler, Star TV’nin yeni dizisine geçti!

Yargı dizisinde rolü biten Özay Özgüler, Star TV’nin yeni dizisine geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında yeni sezonda dikkat çeken yeni bir dizi başlıyor… Sana Söz isimli dizinin başrollerinde Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya yer alıyor… Yeni sezonun etkili yapımlarından olması beklenen Sana Söz’e yeni bir oyuncu daha katıldı.

Kanal D ekranında yayınlanan Yargı dizisinde izlediğimiz Özay Özgüler, kısa süren Ozan karakterinin ardından dizi değişikliği yaptı. 2016 yılından bu yana dizilerde görmekte olduğumuz Özay Özgüler daha önce Gecenin Kraliçesi ve Kalp Atışı isimli yapımlarda rol aldı.

Polisiye bir hikayesi bulunan dizide Elif karakterini canlandıracak olan Nehir Erdoğan’ı bir televizyon programı sunucusu olarak izleyeceksiniz. Hikaye bir garson kızın ölümü ile başlıyor ve Elif karakteri de bu cinayetin perde arkasını aralamaya çalışıyor.

Erkek başrol olarak Erkan Petekkaya’nın etkili performans sergilemesi bekleniyor. Kırmızı Oda isimli dizide geçen sezon Sadi isimli karakter ile büyük ilgi gören ünlü oyuncu, yeni sezonda bu sefer komiser olarak izleyici karşısına geçecek.

Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın’ın hikayesini yazdığı dizide Elif ve Ömer karakterlerinin mücadelesine de tanıklık edeceksiniz. Herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le Ömer karakterleri izleyicileri derinden etkileyecek.