Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde ters köşe yapan Kaan Urgancıoğlu, 3. sezonda devam etme kararının sebebini anlattı!

Yargı dizisinde ters köşe yapan Kaan Urgancıoğlu, 3. sezonda devam etme kararının sebebini anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Yargı dizisi, ikinci sezonu tamamladı. Dizinin 63. bölümü yine milyonları ekran başına çekti ve Yargı’nın şimdiden 3. sezonu çok merak edilmeye başlandı. Dizinin sezon finalinin ardından akıllardaki soru işareti ise Kaan Urgancıoğlu oldu.

Dizinin hikayesinde Ilgaz olarak izlediğimiz Kaan Urgancıoğlu, üçüncü sezonda kadroda yer alacak mı? İşte bu sorunun yanıtı bir süredir çok merak ediliyordu. Zira, Ilgaz’ın öldüğüne yönelik bir algı ortaya çıkmıştı.

Tabii ki şimdiye kadar izleyicileri fazlasıyla şaşırtan senarist Sema Ergenekon’dan Ilgaz konusunda sürpriz beklentisi de vardı. Yargı dizisinin ikinci sezon finalinde Ilgaz’ın ölmediği ortaya çıkınca da milyonlarca izleyici bunu büyük bir mutlulukla karşıladı.

Dizinin çekimlerini tamamlayan ve dinlenmeye geçen Kaan Urgancıoğlu da Yargı ile ilgili bazı mesajlar verdi.

Kaan Urgancıoğlu, “Güzelce bir sezon finali yaptık. Yorulduk ama güzel bir sezon geçti” dedi. Oyuncu hikayede Ilgaz karakteri için, “Ölmüş müyüm, yok ölmemişim” diyerek de hayranları ile dizide buluşmaya devam edeceğini ifade etti.

Çok zor bir iş yaptıklarını ve ekip olarak çok yorulduklarını ifade eden Kana Urgancıoğlu, projeye 3. sezonda da devam etme kararı almalarının altında yatan nedeni de açıkladı.

Yargı dizisinde ters köşe yapan Kaan Urgancıoğlu, 3. sezonda devam etme kararının sebebini anlattı! 7

Ünlü oyuncu, zor bir iş yapmalarına rağmen sette keyif alarak çalışmalarının devam etmenin anahtarı olduğunu şu sözlerle ifade etti:

“Bizim işimiz zor, herkesin işi zor ama. Yorucu şartlarda çalışıyoruz. Sürekli setteyiz. Ülke adına kötü bir sene geçirdik, deprem oldu. Aklımız da gitti, biz ne yapıyoruz diye şaşırdık. Bir baktık sezon sonu gelmiş. Bu da kendi kıstasları içinde aslında keyifle çalıştığımız anlamına geliyor. O yüzden devam etme kararı aldık. Devam ediyoruz. Bizim için güzel bir sezon geçti.”

Sezon finalini Çeşme’de yaptıklarını ve ekip ile vedalaşarak tatile çıktıklarını anlatan Kaan Urgancıoğlu, güzel roller oldukça setlerde farklı projelerle de yer almaya devam edeceğini ifade etti .