Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisinde tüm dengeleri değiştiren yeni karar!

Yargı dizisinde tüm dengeleri değiştiren yeni karar!

tarafından ker_def

Pazar akşamları artık birincilik elde etmeye başlayan Yargı dizisi, çok başarılı bir döneme başladı… Sema Ergenekon’un hikayesini yazdığı dizinin ekibi kutlama yemeğinde bir araya gelerek kenetlendiklerini gösterdi.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ekibi gelecek haftalarda da birinciliğin en önemli adayı konumuna yükseldi. Teşkilat isimli TRT1 dizisi ile yarış halindeki Kanal D dizisinde çok etkili bir senaryo var.

Sema Ergenekon’un 2 yıl süren dava izleme, avukat ve hakimler ile görüşme süreçleri ile hazırladığı senaryoya güven çok yüksek. Dizinin yedinci yeni bölümü de heyecanla bekleniyor. Dizide Ilgaz ve Ceylin karakterlerinin evlilik kararı alması herkesi şaşırttı. İkilinin bu kararı ile birlikte hikayede tüm dengeler de bir anda değişti. Bu kararın etkilerini 7. yeni bölümde daha çok hissedeceksiniz.

Yargı dizisinde tüm dengeleri değiştiren yeni karar! 7

31 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak olan Yargı dizisinin 7. yeni bölümünde Çınar için sıkıntılı süreç devam edecek. Zafer, kızının intikamını almak için Çınar’ı vurmaya gidiyor!

Ilgaz ve Ceylin’in sürpriz evliliği herkes üzerinde şok etkisi yaratmıştır. Özellikle Pars çılgına döner. Beklenmedik bu evlilik dengeleri şimdiden değiştirmiştir.

Diğer taraftan Zafer kızının katili olduğunu düşündüğü Çınar’dan intikam almak için yemin etmiştir. Çınar’ı köşeye kıstıran Zafer silahını doğrultur. Çınar kendisini kurtarmaya çalışırken silah bir anda patlar. Çınar ölecek mi?

Yargı yeni bölümüyle Pazar 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak. İşte yeni bölümden ilk fragman: