Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisindeki dik başlı Ceylin’i kimse sahiplenmiyor! Pınar Deniz bile istemiyor!

Yargı dizisindeki dik başlı Ceylin’i kimse sahiplenmiyor! Pınar Deniz bile istemiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinde Ceylin karakteri son yıllarda ekranlara yansıyan güçlü ve dik başlı kadın karakterleri arasında en çok dikkat çekeni oldu. Birçok güçlü kadın karakteri görmüş olsak bile, Yargı dizisindeki avukat Ceylin karakterinin çok farklı yönleri var.

Her şeyden önce bu kadar dik başlı ve kendi söylediğini karşısındakine kabul ettirmek için bu kadar sert duran birisi gerçek hayatta da kolay kolay kabul görmeyecektir. Bu durumu Pınar Deniz de kabul ediyor. Oyuncu Ceylin karakterinin kendi bildiğini okuyan bir arkadaşı olmasını pek de istemezmiş.

Kanal D’de yayınlanan Set Ekstra isimli programda arkadaşları Kaan Urgancıoğlu ve Uğur Aslan ile birlikte sorulara yanıt veren Pınar Deniz, kendisinin bile gerçek hayatta Ceylin’e katlanamayacağını söyledi.

Yargı dizisindeki dik başlı Ceylin'i kimse sahiplenmiyor! Pınar Deniz bile istemiyor! 7

Oyuncu, partneri Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Savcı Ilgaz karakterine de gönderme yaparak, şunları söyledi: “Ben geçen gün şu cümleyi kurdum. Ceylin’i oynamak çok keyifli ama Ceylin gibi bir arkadaşım olsaydı, arkadaşlık kurabilir miydim bilmiyorum. Ancak ilişki yaşayamazdım büyük ihtimalle. Benim bütün ilişkilerim dürüstlük üzerine. Ceylin’in küçük yalanları var ya, aslında hiç kimseyi incitmeyen… Ama bir ilişki içerisinde Ceylin ile olamazdım. O yüzden Ilgaz savcımı gerçekten tebrik ediyorum.”

Pınar Deniz’e göre Ceylin’in yaptıklarının altında yatan sebep ise sevdiklerini konuma çabası. Oyuncu, sadece bunu farklı, sert ve zor yollarla yapmaya çalışmasına dikkat çekti.

Kaan Urgancıoğlu da Savcı Ilgaz karakteri ile Ceylin’e büyük sabır göstermesiyle öne çıkıyor. Peki ünlü oyuncu, Ceylin karakterinin başına buyruk birisi olması hakkında ne düşünüyor. Urgancıoğlu, ılımlı konuştu ve şunları ifade etti:

“Aynı zamanda da çok büyük kalbi olan karakterler bunlar. Ceylin de öyle. Yaptığı bütün hataları da kalbinin büyüklüğünden, yetmeye çalıştığından yaptığını görüyoruz. Bu da bizim senaryo şansımız. Aynı zamanda da içinde bulunduğumuz platform içinde bunu yapıyoruz. Bu konfor biraz da onların bize sağladığı bir şey. İçinde çalıştığımız ekip bize büyük bir şefkat duyuyor, bu bizi çok rahatlatıyor. Onlara da burada teşekkür ediyorum.”