Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Bahadır iş yoğunluğundan yapamadığı balayının acısını Paris’te çıkarıyor!..

Gökçe Bahadır iş yoğunluğundan yapamadığı balayının acısını Paris’te çıkarıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz Şubat ayında müzisyen sevgilisi Emir Ersoy ile nikah masasına oturan Gökçe Bahadır bir süredir ekranlardan uzakta.

Çift, yakın dostlarının ve ailelerinin katıldığı Alaçatı’da  gerçekleşen düğünle adından söz ettirmişti. Gökçe Bahadır o dönem gelinliğiyle de çok konuşulmuştu.

Gökçe Bahadır  evlendiği sırada, Fox TV’de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde başrolde yer alıyordu. Çift dizinin çekimleri dolayısıyla balayına çıkamamıştı.

Şimdilerde Paris’te tatil yapan ünlü çift hayranlarına; “Gecikmiş balayının tadını çıkarıyorlar” dedirtti. Sosyal medyada Paris tatilinden fotoğraflarını yayınlayan Gökçe Bahadır hayranlarını mest etti.

Gökçe Bahadır iş yoğunluğundan yapamadığı balayının acısını Paris'te çıkarıyor!.. 7

Arkalarına Paris’in simgesi Eyfel Kulesi’ni alarak poz veren çiçeği burnunda evli çift hayranlarından tam not aldı. Emir Ersoy imzası taşıyan ‘Sezenli Şarkılar’ adlı projede ‘Hepsi Senin mi?’ parçasını seslendiren Gökçe Bahadır , klipte de Ersoy’la yer almıştı. Sezen Aksu’nun proje albümünde birlikte çalışıp, aşk yaşamaya başlayan Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy çifti Alaçatı’da yakın arkadaşlarının ve ailelerinin katıldığı bir tören ile mutluluğa ‘Evet’ demişti.

Gökçe Bahadır,  Evlilik Hakkında Her Şey adlı dizinin sona ermesinin ardından Netflix’de yayınlanan Kulüp dizisinin ikinci sezonunu çekti.