Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Hande Erçel sosyal medyada duygu seli yaşattı!..

Ünlü oyuncu Hande Erçel sosyal medyada duygu seli yaşattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi final yaptıktan sonra ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Hande Erçel sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor.

Çok sevdiği yeğeni Mavi’nin rahatsızlığıyla zor günler geçiren oyuncu, Hande Erçel bir süredir sosyal medyada da çok aktif değil.

Oyuncunun son paylaşımı hayranlarını duygulandırdı. Hande Erçel, 2019 yılında kanser hastalığı nedeniyle kaybettiği annesi Aylin Erçel’in doğum gününü instagram hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

Ünlü oyuncu Hande Erçel sosyal medyada duygu seli yaşattı!.. 7

Annesinin genç kızlık fotoğrafını yayınlayan Hande Erçel paylaşımına şu duygusal sözleri yazdı; “Tüm çiçekler bugün açmış olmalı. 25 Ekim ve her gün. Seni çok ama çok özleyerek güzeller güzeli annnem!”

Hande Erçel’in kanser tedavisi gören annesi Aylin Erçel, 2019 yılında hayatını kaybetmişti. Annesinin kaybından derin etkilenen Hande Erçel o dönem yaptığı açıklamada, çalışarak yaşadığı zor günleri atlatmaya çalıştığını ifade etmişti.

Güzel oyuncu bir röportajında annesine duyduğu özlemi şu sözlerle ifade etmişti;  “Konuşmayı tercih etmiyorum, elbette. Ama hiçbir şey söylememek de yok saymak gibi geliyor. Günlerim, içimdeki derin acıyı yaşayarak, bununla yaşamayı öğrenmeye çabalayarak geçiyor. Çalışarak hayata tutunuyorum. Ve tabii ki babam, ablam en büyük desteğim. Tarifsiz bir duygu, Allah kimseye yaşatmasın. Çok özlüyorum!”