Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisinden erken sezon finali ve Ilgaz belirsizliği!

Yargı dizisinden erken sezon finali ve Ilgaz belirsizliği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Yargı dizisi 7 Mayıs Pazar günü yayınlanacak olan 63. bölümü ile birlikte ikinci sezona veda edecek.

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 3. sezonda da devam edeceğinin açıklanması izleyicileri çok memnun etti. Ancak dizinin Mayıs ayının ilk haftasında normalden 3-4 hafta daha erken bitecek olması ise birçok dizi hayranını üzecektir.

Dizinin 3. sezonunda Ilgaz karakterine ne olacağı konusu merakla beklenecek. Tabii ki senarist Sema Ergenekon yine çok dikkat çekici bir ortam oluşturacaktır. Ancak Yargı dizisinin bu sezona 3-4 hafta erken veda edecek olması, Ilgaz meselesinin üçüncü sezona taşınması ihtiyacından kaynaklanıyor diye düşünebilirsiniz. Birçok izleyiciye göre Ilgaz karakteri öyle kolay kolay diziden ayrılamaz. Bir şekilde üçüncü sezonda da bu karakterin hikayenin bir parçası olması bekleniyor.

Peki 7 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak olan 62. bölümde neler olacak? İşte detaylar:

Yargı 63. Bölüm Sezon Finali Fragmanı yayınlandı! Ilgaz’ın, defnedilmesi sevenlerini yasa boğuyor!

Sezon finalinde acı dolu anlar yaşanıyor. Ilgaz, sevenleri tarafından defnediliyor. Ceylin, gözaltında olduğu için ona son görevini yapamıyor. Kendisine güzel anıları kalıyor.

Yargı heyecan dolu yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!