Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel ile Burak Deniz ikilisini başrolde buluşturan İki Yabancı dizisinin en büyük şansı bakın kim?

Hande Erçel ile Burak Deniz ikilisini başrolde buluşturan İki Yabancı dizisinin en büyük şansı bakın kim?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir konuşulan İki Yabancı dizisiyle ilgili beklenen en önemli gelişme yaşandı. Dizinin setinde çalışmalar başladı ve bunun ilanı da yapıldı. Burak Deniz ile Hande Erçel ikilisi yeni bir hikayede yeniden bir araya geldi. Ünlü ikili daha önce Aşk Laftan Anlamaz isimli romantik komedi dizisinde yer almış ve çok da iyi bir dizi çifti olarak izleyicilerin aklında yer edinmişti.

Geçtiğimiz günlerde Burak Deniz yaptığı açıklama ile İki Yabancı dizisinde yakında çekimlerin başlayacağını söylemişti ve gelişme de yaşandı. Hande Erçel ise önceki hafta henüz yeni projesinin netleşmediğini söyleyerek hayranlarını şaşırtmıştı. Ancak anlaşıldı ki, ünlü oyuncu detay vermemek için projeyle ilgili gelişmeleri saklamak istemiş.

İki Yabancı dizisini heyecanla bekleyenler belki de Hande Erçel ile Burak Deniz ikilisinin etkileyici uyumunu öne çıkartacak. Kimi izleyiciler dizinin Ethem Özışık tarafından yazılan heyecanlı hikayesine dikkat kesilecek. Ancak bir başka detay daha var ki, projenin başarısı için çok önemli bir faktör.

O faktörün adı da yönetmen Neslihan Yeşilyurt. Ünlü yönetmeni birçok izleyici Yasak Elma dizisindeki müthiş başarısından hatırlıyor. Dizinin ilk 4 sezonunda yönetmen koltuğunda oturan Yeşilyurt, daha sonra da Sadakatsiz dizisinin başına geçmiş ve bu proje de büyük başarılar kazanmıştı. Şimdi de ünlü yönetmen İki Yabancı dizisinin başında ve televizyon deneyimi yüksek bir yönetmenin de bu proje için önemli bir şans olduğunu söylemek gerekiyor.

Hande Erçel ile Burak Deniz ikilisini başrolde buluşturan İki Yabancı dizisinin en büyük şansı bakın kim? 7

Hande Erçel’i dizi hayranları Savcı Leyla karakterinde izleyecek. Burak Deniz ise bir haberci olarak izleyicilerin karşısına Kenan karakteri ile çıkacak. Ormanlık alanda bulunan hayırsever bir işadamının cesedi ile başlayacak olan hikaye, etkileyici bir dram yapımına dönüşecek.

Eylül ayında izleyicilerle buluşacak olan bir yapımın, aylar öncesinden çekimlerinin başlaması, aslında projeye ne kadar çok önem verildiği ve aradaki bu uzun süreçte çok etkili bir işin ortaya çıkabileceğini anlatan bir başka detay.