Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinden sonra siz de Pınar Deniz’deki büyük değişimi fark ettiniz mi?

Yargı dizisinden sonra siz de Pınar Deniz’deki büyük değişimi fark ettiniz mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Deniz, oyunculuk yolculuğunda bu sezon büyük bir çıkışa imzasını attı. Senaryosu çok başarılı hazırlanan dizideki Ceylin karakteri ile gönülleri kazanan oyuncu, aldığı ödüllerle de gündemde yer alıyor.

Bu yıl on üçüncüsü düzenlenen Quality Ödül Töreni’ne katılan ünlü oyuncu hem güzelliği hem de enerjisiyle dikkatleri çekti. “En Quality Kadın Oyuncu” ödülünü kazanan Pınar Deniz, siyahlar içinde zarafetini ortaya koydu..

Kaan Urgancıoğlu ile birlikte önce Aşk 101 dizisinde çok iyi bir partnerlik süreci yaşayan oyuncu, şimdi de Yargı dizisiyle en çok konuşulan isimlerin başında geliyor. Ödül töreninde kendisine güveni ile de dikkat çeken oyuncu, son dönemde bu konuda bir hayli aşama kaydetti.

Yargı dizisinden sonra siz de Pınar Deniz'deki büyük değişimi fark ettiniz mi? 7

Pınar Deniz, Yargı dizisinin kendisine verdiği büyük katkılar ile birlikte, oyunculuğunu da geliştirdi ve herkesin takdirini kazandı… Bu durum da oyuncunun kendisine olan inancını ve güvenini pekiştirdi. Artık her etkinlikte kendisine olan güven duygusunu yansıtması ile de dikkatleri çeken oyuncu, üst üste ödüller aldıkça da magazin gündeminin zirvesinde yer alıyor.

Pınar Deniz’in gülen yüzü hiç değişmezken, kendine olan güveninin artması, şıklığı ile her zaman konuşulması ayrıca dizideki oyunculuk performansı ile de kendisini ne kadar çok geliştirdiğini göstermesi kimsenin dikkatinden kaçmıyor.

Pınar Deniz, Yargı dizisiyle birlikte büyük bir değişim de geçiriyor ve ayaklarını yere daha sağlam basıyor. Oyuncunun aldığı ödüller ve yaptığı açıklamalarda da gurur ile mütevazilik iç içe bulunuyor.

Pınar Deniz, şöhretin kendisini olumsuz etkilemediğini de her fırsatta sergileyen ünlüler arasında yer alıyor.

Basın ile iyi iletişim halinde olan, aşklarını gizlemeden yaşayan, setteki enerjisini sosyal medya aracılığı ile hayranlarına yansıtan ve her geçen gün daha da popüler hale gelen Pınar Deniz, son dönemin yükselen yıldızı konumunda bulunuyor.