Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisine senarist büyük bir aşk dokunuşu yaptı!

Yargı dizisine senarist büyük bir aşk dokunuşu yaptı!

tarafından ker_def

Pazar akşamlarının sevilen dizilerinden olan Yargı’da olaylar bir türlü bitmek bilmiyor ve her yeni bölümde izleyicileri şaşırtan birçok gelişme yaşanıyor. Senarist Sema Ergenekon, dizide aksiyonun ve heyecanın dozunu hiç düşürmüyor. Tabii ki arada aşkın dokunuşlarını da hikayeye serpiştiren senaristi, izleyicilerin ilgisinin azalmaması için her yolu deniyor.

11 Aralık pazar akşamı ekrana gelecek olan Yargı dizisinin 47. bölümünde Ceylin ile Ilgaz’ın aşk dolu anlarına şahitlik edeceksiniz. Yargı, izleyicileri bu hafta aşk dolu bir yolculuğa çıkarıyor… Yargı’nın ekrana gelecek yeni bölümü Kapadokya’da çekildi. Dizinin yeni bölüm fragmanında Ceylin ve Ilgaz’ın Kapadokya yolculuğu şimdiden romantik ve seyir keyfi yüksek bir bölümün sinyallerini veriyor.

Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı, her hafta reyting rekorları kıran dizisi Yargı, yine çok konuşulacak bir bölümle ekrana geliyor.

Senaryosunu Sema Ergenekon’un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin’in oturduğu dizinin 47. bölümü birçok izleyiciye aşkın gücünü hissettirecek.

Yargı dizisine senarist büyük bir aşk dokunuşu yaptı! 7

Ilgaz’ın, Ceylin’i sürpriz bir seyahate çıkarmasıyla başlayan fragmanda seyirciler Kapadokya’ya giden ikilinin aşk dolu anlarına şahitlik ediyor.

Hikayenin devamında Ceylin’in Ilgaz’a cinayete dair bildiklerini anlatıp anlatmadığı ise büyük merak uyandırıyor.

Yargı yeni bölümüyle 11 Aralık Pazar akşamı Kanal D’de…