Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar dizisinin hayal kırıklığını, Tolgahan Sayışman’ın yeni dizisi ortadan kaldıracak!

Barbaroslar dizisinin hayal kırıklığını, Tolgahan Sayışman’ın yeni dizisi ortadan kaldıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon büyük beklentiler ile yayın hayatına başlayan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizi projesi ne yazık ki beklentileri karşılayamamıştı. TRT1’in izleyiciler üzerinde çok büyük bir etki bırakmasını amaçladığı ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığı dizi ne yazık ki, tüm çabalara rağmen tam istenileni veremedi.

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe gibi iki çok etkili oyuncu ile birlikte çok tecrübeli bir ekip oluşturulmasına rağmen, hikaye kurgusu ile inandırıcılık noktasında yaşanan sorunlar bu dizinin ömrünün kısa olmasına neden oldu. Ekibin büyük bölümü ayrıldı ama dizi Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı ismiyle yepyeni bir hikaye ile yeniden ekrana dönecek.

Tolgahan Sayışman’ın başrolünde yer alacağı yeni dizinin fragmanlarına bakanlar, geçen sezon tam hissedilmeyen hikaye kalitesini yeni dizide bulabileceklerini düşünmeye başladı.

Tolgahan Sayışman’ın uzun süre televizyon ekranında yer almak istemediği açıklamasından 2 yıl sonra bomba gibi bir proje ile hayranlarının karşısına çıkacak olması da önemli bir detay olarak gözüküyor.

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinin fragmanları yayınlandıkça izleyicilerin ilgisinin arttığını ve sosyal medyada çok olumlu bir ortamın oluşmakta olduğunu söyleyebiliriz.