Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisini sadece Pars karakteri için izleyenler var!

Yargı dizisini sadece Pars karakteri için izleyenler var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları milyonlarca izleyiciyi Kanal D ekranına kilitleyen Yargı dizisi başarıyla yayınına devam ediyor. Dizinin en sevilen karakteri ise hiç kuşkusuz Pars. Öyle ki sadece Pars için Yargı dizisini izleyenler var.

Yargı dizisinin her karakteri şahsına münhasır. Ama en çok sevilen hiç tartışmasız Mehmet Yılmaz Ak tarafından canlandırılan Savcı Pars Seçkin. Pars’ın doğallığı, dürüstlüğü ve her zaman adaletten yana tavırları izleyiciler tarafından çok sevildi.

İzleyiciler Pars’a olan sevgilerini sürekli dile getiriyor, onun yer aldığı sahneleri sık sık paylaşıyor. Öyle ki Yargı dizisini sadece Pars karakteri için izlediğini dile getiren izleyiciler bile var.

Pars’ı canlandıran Mehmet Yılmaz Ak rolünü o kadar başarıyla canlandırıyor ki bir izleyici yaptığı paylaşımda oyuncuyu yolda görse “savcım” diye sesleneceğini söylüyor. Dizinin hukukçu izleyicileri dahi Mehmet Yılmaz AK’ın her ayrıntısıyla gerçek bir savcıyı canlandırdığını dile getiriyor.

Yargı dizisini sadece Pars karakteri için izleyenler var! 7

İzleyiciler sürekli olarak sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla Pars’a olan hayranlıklarını dile getiriyor. Pars’ı hep haklı gören izleyiciler destek mesajları paylaşıyor.

Pars karakterinin bu kadar başarılı olmasında en büyük pay oyuncu Mehmet Yılmaz Ak’ın performansı olduğuna dikkat çekiliyor. Ancak usta oyuncu bu başarıda senarist Sema Ergenekon’un büyük payı olduğuna dikkat çekiyor. Mehmet Yılmaz Ak kısa süre önce verdiği bir röportajda şunları söylemişti:

““Sema Ergenekon gerçekten çok güzel sözler yazıyor. Mesela Pars’ı oynarken bu adam sürekli çalışıyordur, ekrana bakıyordur bende insani bir şey katmayı severim karakterime… yüzümüz kaşınabilir, gözümüze bir şey olabilir. Sema bunu tabi ki takipte ve biz buna bir hikaye yazalım dedi. Hemen altını doldurdu. Pars geceleri uyuyamadığı için göz kuruluğu yaşıyor ve göz damlası kullanması gerekiyor. Bu durum tamamen kolektif bir şey oluyor. ”