Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin ile ilişkisini noktalayan Hande Erçel aşka küstü mü?

Kerem Bürsin ile ilişkisini noktalayan Hande Erçel aşka küstü mü?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde başlayan aşklarını geçtiğimiz aylarda noktalamıştı.

Hande Erçel geçtiğimiz hafta instagram hesabından Kerem Bürsin’i takibi bıraktı ve birlikte yer aldıkları fotoğrafları sildi. Bu gelişme üzerine güzel oyuncunun yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

İddialara göre Hande Erçel marka yüzü olduğu mücevher firmasının sahibi Atasay Kamer ile yeni bir aşka yelken açtı. Ancak iddiaların asılsız olduğu kısa süre sonra ortaya çıktı.

Posta Gazetesi’nde yer alan habere göre; Çıkan bu iddiaların ardından Hande Erçel’in yakın çevresine, “Kimseyle aşk yaşamıyorum. Kafamı dinleyeceğim bir süre” dediği öğrenildi.

Kerem Bürsin ile ilişkisini noktalayan Hande Erçel aşka küstü mü? 7

Anlaşılan o ki güzel oyuncu şu sıralar tamamen iş hayatına yoğunlaştı. Özellikle Disney Plus platformunun Türk yıldızları bir araya getirme projesi içinde de adı geçen oyuncu, platform için yapılacak dizilerde yer alması noktasında anlaşma sağladı.

Kerem Bürsin’den ayrılmasının hemen ardından bir başka kişi ile aşk yaşamaya başladığı dedikoduları iki ünlü ismin hayranlarını da üzmüştü. Bu iddiaların doğru çıkmaması oyuncunun birçok hayranını memnun etti. Şimdi hayranları merakla oyuncunun yeni projesini bekliyor.