Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisinin Aşk 101’i hatırlatan yeni tanıtımına hayranlardan tam not!

Yargı dizisinin Aşk 101’i hatırlatan yeni tanıtımına hayranlardan tam not!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı Yargı dizisinden ikinci fragman geldi. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun başrolde oynadığı ve pazar günleri ekrana gelen dizi için yayınlanan tanıtımda Ceylin ile Ilgaz’ın bir araya geldiği sahneler hem içimizi ısıttı hem de ikilinin rol aldığı Aşk 101 dizisinden tanıdık geldi.

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu daha önce dört uyumsuz ve bir örnek öğrencinin ağırlıklı olarak 1998 yılında geçen hikayesinin anlatıldığı Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizinde birbirine tutkuyla aşık ama bir türlü bir araya gelemeyen Burcu ile Kemal karakterlerine can vermişlerdi.

Yargı dizisinin Aşk 101’i hatırlatan yeni tanıtımına hayranlardan tam not! 9

Uzun süre bir ilişkiye karşı yaşadığı duygu ve düşüncelerin değiştiği izlenimi veren Ceylin’in sahnede Ilgaz’ın kapısına gelmesi, Nilüfer’in Son Arzum şarkısı eşliğinde ilişkide yeni bir döneme girildiğine işaret gibi gözüküyor.

“Gelebilir miyim”, “İzin verirsen seninle uyuyabilir miyim” gibi dizilerde hasret kalınan replikler düşünüldüğünde ikilinin yer aldığı bu sahneler Yargı dizisi hayranlarını da oldukça sevindirmiş durumda.

Yargı dizisinin Aşk 101’i hatırlatan yeni tanıtımına hayranlardan tam not! 10

Ayrıca fragman sonrası hayranlar arasında bir tartışma da başlamış gibi gözüküyor. Bir ilişki de acaba ilk adımı erkekler mi atmalı yoksa erkek-kadın fark etmez sevmek mi önemli? Çünkü Ceylin’in Ilgaz’ın evine gelmesiyle birlikte bu algının yıkılmasından hoşnut bir hayran kitlesi de bulunuyor.

Yargı dizisinin Aşk 101’i hatırlatan yeni tanıtımına hayranlardan tam not! 11

Yargı dizisi  yeni bölümleriyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!