Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin başarısı Uğur Aslan’ın da hayatını değiştirdi!

Yargı dizisinin başarısı Uğur Aslan’ın da hayatını değiştirdi!

tarafından ker_def

Senarist Sema Ergenekon’un kocası olan Uğur Aslan hem müzik camiasında tanınan bir isim hem de Yargı dizisi ile birlikte oyunculuk konusunda da yeteneklerini herkese göstererek büyük popülerlik elde etti.

İkinci sezonu Kanal D ekranında devam eden Yargı dizisinde Eren komiser karakterini canlandıran oyuncu, karısı Sema Ergenekon’un yazdığı hikayede, başarılı performansı ile göz dolduruyor.

Uğur Aslan, etkileyici sesiyle de sahnelerde yer alarak hayranlarını mest etmeye devam ediyor. Ünlü olma noktasında sitemleri bulunan oyuncu, bunun çok geç geldiğini belirtti. Yargı dizisinin de Uğur Aslan’ın popüler birisi haline gelmesinde çok büyük bir katkısı oldu.

Oyunculukta başarısını sahnelere taşıyarak büyük bir hayran kitlesine ulaşan Uğur Aslan önceki akşam İstanbul’da hayranlarına bir konser verdi.

Cumhuriyetin kuruluşunun 99.yılına özel düzenlenen konserde kendisini dinlemeye gelen müzikseverlere özel bir repertuar hazırlayan Uğur Aslan, seslendirdiği şarkılarla sevenlerini mutlu etti.

Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan ve kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm kahramanlarımıza şükranlarını ifade eden Uğur Aslan, “Çok geç ünlü oldum. Şu an ünlülüğün tadını çıkarıyorum, ünlü olmak çok güzel birşey herkese tavsiye ediyorum” şeklinde konuştu.

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalarak muhteşem bir performansa imza atan Uğur Aslan, konserinin sonlarına doğru potpori şarkılarla coşkuyu iki katladı.