Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını reytinglerde sıçradı, Kızılcık Şerbeti için bu bir felaket oldu!

Yalı Çapkını reytinglerde sıçradı, Kızılcık Şerbeti için bu bir felaket oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisi uzun süredir konuşulan ve ekranda çok başarılı olması beklenen bir projeydi. Ancak ilk bölüm reyting sonuçlarına bakıldığı zaman, ilk 10 program arasına bile hiçbir kategoride girememiş olması dizi adına büyük bir şok olarak değerlendiriliyor.

Tüm kişiler kategorisinde on beşincilik, AB kategorisinde on ikincilik ve ABC1 kategorisinde ise on dördüncülük elde eden dizinin, bu kadar düşük oranlar almasının altında yatan neden Yalı Çapkını dizisinin muhteşem sıçraması oldu.

Yalı Çapkını reytinglerde sıçradı, Kızılcık Şerbeti için bu bir felaket oldu! 7

Cuma akşamları Star TV ekranında Yalı Çapkını dizisi çok başarılı bir çıkış yaparak, bu sezonun en iyi yapımları arasına katıldı. İşte bu nedenle de Kızılcık Şerbeti için reytinglerde en büyük sıkıntı Yalı Çapkını dizisinin bu kadar etkili olması gibi gözüküyor.

Yalı Çapkını dizisi bu sezonun en iyi onlarını da 28 Ekim Cuma akşamı elde etti. Dizi tüm kişiler kategorisinde çift haneye çıkarak bu sezon diziler arasında en yüksek reytingi aldı. ABC1 grubunda da çift haneli oranların geldiğini ve AB’de de çok iyi reytingler elde edildiğini hatırlatalım.

Cuma rekabetinde Yalnız Kurt, Arka Sokaklar, Kasaba Doktoru ve İyilik gibi diziler de yer alıyor ve bu yapımların hepsinin Yalı Çapkını dizisinin müthiş reyting başarısından çok olumsuz etkilendiğini reytinglere bakarak anlayabilirsiniz.

17. sezonda Kanal D ekranında yer almakta olan Arka Sokaklar bile, daha önce hiç bu kadar düşük reytingler elde etmemişti. Bu durum bile Yalı Çapkını dizisinin ne kadar büyük başarı kazandığını anlatmaya yetiyor.