Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin Ceylin’i Pınar Deniz’den Sezen Aksu’ya destek açıklaması

Yargı dizisinin Ceylin’i Pınar Deniz’den Sezen Aksu’ya destek açıklaması

tarafından kadir kadir
Pnar Deniz'den Sezen Aksu açıklaması

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu Pınar Deniz, Engelsiz Yaşam Vakfı gecesinde verdiği röportajda son günlerde “Şahane Bir Şey Yaşamak” şarkısıyla gündemde olan Sezen Aksu’ya destek verdi.

Kanal D’nin yeni sezondaki en başarılı dizilerinden biri olan, Kaan Urgancıoğlu ile başrolü paylaşan Pınar Deniz, Engelsiz Yaşam Vakfı’nın bu yıl 12’ncisini düzenlediği Yılın En İyileri Ödül Töreni’nde Yılın En İyi TV Dizisi Kadın Oyuncusu ödülünü aldı.

Yargı dizisinin Ceylin’i Pınar Deniz’den Sezen Aksu’ya destek açıklaması 2

Başarılı oyuncu Pınar Deniz, katıldığı Engelsiz Yaşam Vakfı tarafından düzenlenen Türkiye’nin engelsizlere yönelik en büyük yardım gecesi olan ödül töreninde ödül aldıktan sonra muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Oyuncu bugünlerde gündemi meşgul eden, Sezen Aksu’nun 2017 yılında müzisyen Yaşar Gaga ile çıkardığı “Şahane Bir Şey Yaşamak” adlı şarkısındaki sözler nedeniyle Sezen Aksu’ya karalama çalışması yapanlar için yorumda bulundu ve başarılı şarkıcıya desteğini dile getirdi.

Sezen Aksu

Güzel oyuncu Pınar Deniz, “Sezen Aksu’nun yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. Ona yapılan bu linç beni korkuttu. İnsanlar kendi düşüncelerini rahatça söyleyebilmeli. Sezen Aksu milli değerimizdir, onun arkasındayım” dedi.

Geçtiğimiz günlerde, “Şahane Bir Şey Yaşamak” adlı şarkısındaki Hz. Adem ve Hz. Havva’ya yönelik sözleri nedeniyle Türkiye’nin yetiştirdiği önemli değerlerden olan şarkıcı ve söz yazarı Sezen Aksu hakkında, “Dini değerlere hakaret ve tahrik veya aşağılama” suçundan suç duyurusunda bulunulmuştu.