Ana sayfa Dizi Haberleri Şanssızlıklarıyla gündeme gelen Süslü Korkuluk’tan güzel haberler de var!

Şanssızlıklarıyla gündeme gelen Süslü Korkuluk’tan güzel haberler de var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu yılın en şanssız dizisi hiç kuşkusuz Süslü Korkuluk oldu. Özellikle Çağatay Ulusoy hayranlarının dört gözle beklediği dizi arka arkaya yaşadığı talihizlikler nedeniyle çekimlere çok geç başlayabildi. Ancak diziden güzel haberler de var.

Gündeme geldiği ilk günden bu yana sürekli olumsuz gelişmelerle haber olan Süslü Korkuluk dizisinin çekimlerine devam ediliyor. Diziden gelen son tatsız haber başrol kadın oyuncusu Esra Bilgiç’in projeden ayrılması olmuştu. Fakat Süslü Korkuluk cephesinden gelen birkaç güzel haber diziyi merakla bekleyenleri sevindirecek.

Buna göre çekimleri devam eden dizi üç sezon olacak ve tüm sezonlar bir kerede çekilecek. Üç sezonun çekilmesi eylül ayına kadar sürecek. Netflix’te ekrana gelecek olan Süslü Korkuluk’un izleyiciyle buluşması 2022’nin sonu ya da 2023’ün ilk günlerini bulacak.

İlk önce yayınlanacağı TV8 kanalıyla anlaşmazlık yaşayarak Netflix’e geçen dizide ikinci şanssızlık başrol oyuncusu olarak açıklanan Alina Boz’un ayrılması olmuştu. Ardından yerine Esra Bilgiç’in geçtiği duyurulmuştu. Ancak Esra Bilgiç de birkaç gün önce projeden ayrıldığını duyurdu.

Esra Bilgiç’in bu kararı almasında en önemi etkenin yapım şirketi olan OGM Pictures’ın talepleri olduğu açıklandı. Kendisinden beklentileri yerine getirmesine rağmen ünlü oyuncunun sözleşme şartlarıyla ilgili yapımcıdan gelen değişikliklerden rahatsız olduğu ortaya çıktı. Esra Bilgiç ilk başta dizi için anlaşmış olsa bile, yapımcının sözleşme konusunda farklı talepler öne sürmesi oyuncunun ayrılık kararı almasında etkili oldu.

Esra Bilgiç’in 2023 yılının sonuna kadar OGM Pictures projelerinde yer alması gibi bir şart getirilmesi de oyuncuyu rahatsız etti. Onur Güvenatam’ın sürekli sözleşme ile ilgili yeni taleplerde bulunmasından hoşlanmayan Esra Bilgiç, diziden ayrıldı ve sosyal medya hesabından da yapımcıya gönderme yaptığı bir mesaj yayımladı.