Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisinin hikayesinde büyük kırılma yaşanacak!

Yargı dizisinin hikayesinde büyük kırılma yaşanacak!

tarafından ker_def

Pazar akşamları izleyicilerle Kanal D ekranında buluşan Yargı dizisinin hikayesi o kadar güçlü şekilde ilerliyor ki, hayranlar hiçbir sahneyi kaçırmak bile istemiyor. Her hafta pazar akşamlarını heyecanla bekleyen dizi hayranları, yayınlanan fragmanlar ile de yeni bölümde neler olabileceğini anlamaya çalışıyor. İkinci sezonu şimdiden garantileyen Yargı dizisinin, sezon sonuna doğru gidilirken, hikayenin detayları da izleyicilerin ilgisinin azalmasına engel oluyor. Bu noktada senarist Sema Ergenekon’un etkili kalemi öne çıkıyor.

Yargı dizisinin hikayesinde Sema Ergenekon’un yaptığı sürprizler, izleyicilerin heyecanını yüksek tutuyor. Senarist Ergenekon, acaba 28. bölümde nasıl sürprizler yapacak? En çok merak edilen konu ise Ilgaz’ın Ceylin’e gerçekleri söyleyip söylemeyeceği konusunda kilitleniyor. Çınar’ın babasını öldürdüğünü itiraf etmesi Ilgaz için hiç de kolaylıkla alınabilecek bir karar değil. İşte bu nedenle de senaristin bu konuyu nasıl işlediğini merak edenler, pazar günkü 28. bölümde büyük kırılmalar yaşanabileceğini biliyor.

Yargı dizisinin hikayesinde büyük kırılma yaşanacak! 7

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı izleyenlere duygusal anlar yaşatacak bir bölümüm habercisi oluyor. Ceylin’in, Ilgaz’la yeni taşınacakları ev için heyecanının gözler önüne serildiği tanıtımda Ilgaz’ın bildiği acı gerçek sebebiyle zor anlar yaşaması dikkat çekiyor.

Yargı’nın yeni bölümünden seyirciyle buluşan ilk tanıtım duygu dolu anlara sahne oluyor. Ceylin, Ilgaz’la yeni bir başlangıç yapmanın sevincini yaşarken Ilgaz ise Ceylin’in bu mutlu halleri karşısında eziliyor. Çınar’ın Zafer’i öldürdüğünü Ceylin’e nasıl söyleyeceği konusunda içi içini yiyen Ilgaz’ın ne yapacağı yeni bölüme dair heyecanı artırıyor.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber şu isimler yer alıyor: “Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Başak Gümülcinelioğlu, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş.”

Yargı’ yeni bölümüyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…