Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinin kadrosuna neler oluyor? Ayrılık haberleri peş peşe geliyor!..

Yargı dizisinin kadrosuna neler oluyor? Ayrılık haberleri peş peşe geliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin Yargı dizisi her pazar akşamı ekranlara damga vurmaya devam ediyor. Etkili oyunculukları ve hikayesiyle her hafta izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizinin oyuncuları iş hayatlarında başarıyı yakalarken özel yaşantılarında ise sıkıntılı günlerden geçiyorlar.

Dizide ‘Ceylin’ karakterini canlandıran Pınar Deniz’in uzun süredir birlikte olduğu Yiğit Kirazcı ile ilişkisini noktaladığı haberlerinden sonra bir üzücü haber de Yargı’da ‘Pars’ karakterini canlandıran Mehmet Yılmaz Ak’tan geldi.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, rekortmen dizinin her hafta performansıyla kendisine hayran bırakan’ Savcı Pars’ı Mehmet Yılmaz Ak sevgilisinden ayrıldı.

Yargı dizisinin kadrosuna neler oluyor? Ayrılık haberleri peş peşe geliyor!.. 7

İş hayatında başarıyı yakalayan oyuncunun özel hayatında ise işler yolunda gitmedi. Ak’ın kız arkadaşı aynı zamanda oyunculuk yapan eski Miss Turkey finalistlerinden Nazlı Çetin’le fikir anlaşmazlığı yüzünden ayrıldığı öğrenildi. Taraflar sosyal medyadan birlikte yer aldıkları fotoğraflarını da kaldırdı.

Yargı dizisinde izleyici oyuncunun canlandırdığı ‘Pars’ karakterinin dizide bir aşk yaşamasını isterken oyuncunun özel hayatından gelen bu haber hayranlarını üzdü.

Yargı dizisinin başrol oyuncusu Pınar Deniz’in her yerde el ele göz göze olduğu sevgilisi Yiğit Kirazcı’yla ayrılık kararı alması da çok konuşulmuştu.

Ekranların en çok izlenen dizisinin iki oyuncusundan peş peşe üzücü haberler gelmesi izleyiciye, ‘Yargı’nın oyuncularına neler oluyor?’ dedirtti.