Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin yeni dizisi Baba reytinglerde birinciliğe mi oynuyor?

Show TV’nin yeni dizisi Baba reytinglerde birinciliğe mi oynuyor?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım’ın Show TV için çektiği yeni dizisi Baba dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Usta oyuncu Haluk Bilginer ve yeni neslin başarılı ismi Tolga Sarıtaş’ı başrolde bir araya getiren dizi reytinglere hızlı bir giriş yaparak iddiasını ortaya koydu.

Ödemişli bir ailenin yaşadığı trajedileri anlatan Baba dizisinin dün akşam yayınlanan ilk bölümü tüm izleyicilerde ortalamayı geçerek altıncı oldu. Dizi, AB ve ABC1’de de dördüncü sırada yer aldı. Baba’nın daha ilk bölümüyle aldığı reyting puanları çok başarılı bulunurken böylesine güçlü bir giriş sergileyen dizinin önümüzdeki haftalarda birinciliğe oynayabileceğine dikkat çekildi.

Ancak çarşamba akşamları ATV’de yayınlanan Kuruluş Osman çok güçlü bir rakip ve onu geçmek bir hayli zor. Ayrıca önümüzdeki hafta çarşamba reytingi yarışına İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş Kanal D ekranında izleyiciyle buluşmaya başlayacak.

Show TV’nin yeni dizisi Baba reytinglerde birinciliğe mi oynuyor? 7

Üç Kız Kardeş de Baba gibi bir aile dizisi ancak hikayeleri ve işleyiş tarzları oldukça farklı olacak. Kuruluş Osman ise bir dönem dizisi olması sebebiyle tamamen farklı kulvarda yarışan bir yapım olacak.

Baba dizisi dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle izleyicilerden olumlu yorumlar aldı. Özellikle usta oyuncu Haluk Bilginer’in oyunculuğu dizinin en çok ilgi çeken yanı oldu. Bazı izleyiciler hikayeyi oldukça kasvetli bulsa da sadece Haluk Bilginer’in performansı için diziyi izleyeceklerini belirtti.

Dizide Saruhanlı ailesinin, çok zengin akrabalarının bir uçak kazasında yok olmasıyla hayatları bir anda değişiyor. Büyük bir mirasın kaldığı aile için şimdi yeni bir savaş başlıyor. Gerçek anlamda Anadolulu bir ailenin dramını anlatan Baba, herkesin kendisinden bir şeyler bulacağı bir hikayeyi ekrana taşıyor.