Ana sayfa Dizi Haberleri Miray Daner ve Furkan Andıç’ı bir araya getiren Kara Tahta ne zaman sete çıkacak?

Miray Daner ve Furkan Andıç’ı bir araya getiren Kara Tahta ne zaman sete çıkacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in yeni dizisi Kara Tahta, uzun süredir setlerden ve ulusal kanallardan uzak olan Miray Daner ve Furkan Andıç’ı yeniden ekranlara döndürüyor. Bu haber her iki oyuncunun da hayran kitlesini çok heyecanlandırdı. Şimdi herkes dizinin sete çıkacağı günü bekliyor.

Miray Daner ve Furkan Andıç, TRT 1’in yeni dizisi Kara Tahta ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Her iki oyuncu da uzun süredir ekranlardan uzaktı. Furkan Andıç en son yaklaşık iki yıl önce Çatı Katı Aşk dizisiyle ekrana gelmişti.

Miray Daner ise en son 2018 yılında Kanal D’de ekrana gelen Bir Litre Gözyaşı’nda rol aldıktan sonra yeni projelerinde tercihini dijital platformlardan yana kullanmış ve Saygı, Hakan: Muhafız dizilerinde rol almıştı. Dolayısıyla genç oyuncu Kara Tahta ile yaklaşık dört yıl sonra ulusal bir kanala dönmüş olacak.

Kara Tahta'nın yönetmeni Ender Mıhlar

En son Benim Adım Melek dizisine imzasını atan Üs Yapım tarafından çekilecek Kara Tahta dizisiyle ilgili henüz çok fazla bilgi yok. Ancak dizinin bu ayın sonunda sete çıkması bekleniyor. Dolayısıyla dizinin ilk bölümü mart ayı içerisinde ekrana gelebilir.

TRT için yürütülen projenin hazırlıklarının sürdüğü, önümüzdeki günlerde başrol oyuncularının netlik kazanacağı ve teklif götürüleceği öğrenildi. Dizinin yönetmenliğini ise en son Saygı dizisine imza atan Ender Mıhlar üstlenecek.

Projenin senaryosunu ise Kavak Yelleri, Arka Sıradakiler, Karagül, Kırlangıç Fırtınası, Siyah Beyaz Aşk, Sen Anlat Karadeniz, Akrep, Baht Oyunu gibi beğenilen dizilerde emeği olan Erkan Birgören kaleme alacak.