Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin Katip Rıdvan’ına bakın siz! İşte Yiğit Kalkavan’ın ilginç hobisi…

Yargı dizisinin Katip Rıdvan’ına bakın siz! İşte Yiğit Kalkavan’ın ilginç hobisi…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yargı dizisinde uzun saçlarını arkadan bağlayan ve Savcı Pars’ın habire azarladığı Katip Rıdvan rolü ile dikkat çeken ismi Yiğit Kalkavan’ın özel hayatındaki bir hobisi dikkat çekiyor. 1993 Rize doğumlu genç oyuncu, 2008 yılından beri dizilerde rol almaya devam ediyor. Oyuncunun özel olarak ilgilendiği bir aktivite ise medyaya yansıdı.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde başladığı oyunculuk eğitimine Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü’nde devam eden Yiğit Kalkavan, aynı zamanda da sporla yakından ilgilenen bir isim.

Cimcim Harikalar Jimnastik Kulübü lisanslı trambolin sporcusu olan Yiğit Kalkavan, Yargı dizisinden boş kalan zamanlarında ise bir hobi edinmiş.

Kalkavan, set dışındaki zamanlarını Airsoft oynayarak geçiriyor. Genç oyuncu arkadaşıyla birlikte kurduğu ve Kızıl Yıldız Airsoft adını verdikleri takımıyla birlikte, çekiminin olmadığı günlerde bol bol bu oyunu oynuyor.

Paintball’a benzeyen ve özel ekipmanlarla oynanan oyunda çok eğlenceli vakit geçirdiğini söyleyen Kalkavan ‘Hayatın stresinden uzaklaşıyorum’ diyor hobisi için.

Yargı dizisinin Katip Rıdvan'ına bakın siz! İşte Yiğit Kalkavan'ın ilginç hobisi... 8

Yiğit Kalkavan Yargı dizisinde Rıdvan karakteri ile ekranlarda. 2008 yılında Küçük Kadınlar dizisinde oynadığı Mehmet rolü ile ekrana gelmeye başlayan oyuncu, daha sonra Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Gurur karakterini oynamıştı. Ufak Tefek Cinayetler’de Bora ve Menajerimi Ara dizisinde de Selim karakterine hayat verdi.

Yargı dizisinin Katip Rıdvan'ına bakın siz! İşte Yiğit Kalkavan'ın ilginç hobisi... 9