Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir, Dünyayla Benim Aramda dizisi için ağzını sıkı tutuyor!

Demet Özdemir, Dünyayla Benim Aramda dizisi için ağzını sıkı tutuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç barışmasının ardından, çiftin evlilik sürprizi vermesi hayranlarını çok mutlu etti. Yaz döneminde evlenmeleri beklenen çift, işlerine göre ayarlama yapacağı için net bir plan yok. Ancak evlenmekte kararlı olduklarını son röportajlarında ifade eden çiftin mutluluğu da kameralara yansıyor.

Disney Plus’ın ekran yüzlerinden birisi de Demet Özdemir ve bir süredir yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda’ya hazırlanıyor. Oyuncu, çekimler başlayacağı için yoğun bir döneme girecek ve sevgilisi Oğuzhan Koç ile de yoğun çalışma temposu öncesi akşam yemeğinde buluşmak istediklerini söyledi.

Demet Özdemir, “İşimiz başlayacağı için güzel bir yemeğimizi yiyelim dedik, çünkü yoğun tempoya giriyoruz” diye konuştu. Düğün hazırlıklarına daha başlamadıklarını ifade eden Demet Özdemir, herhangi bir şey yapmadıklarını ifade etmiş oldu.

Demet Özdemir, Dünyayla Benim Aramda dizisi için ağzını sıkı tutuyor! 7

Her şeyin güzel gittiğini belirten Demet Özdemir, diziyle ilgili detay vermek istemedi. Çekimlerin başlamasına çok kısa bir süre kaldığını söyleyen oyuncu, “Daha fazla bilgi veremiyorum, kusura bakmayın” dedi.

Oğuzhan Koç, dizi hakkında kendisinin de fazla bir şey bilmediğini belirtti. Koç,”Ne yapıyorsa en iyisini yapıyor, İşinin hakkını sonuna kadar veriyor. İlk ve en büyük hayranı benim” ifadelerini kullandı.

Demet Özdemir, düğün konusunda ise her türlü detayı basınla paylaşacaklarını ifade etti. 14 Haziran’da Türkiye’de izleyicilerin karşısına çıkacak olan Disney Plus’ın en önemli yerli yapımlarından birisi de Dünyayla Benim Aramda dizisi olacak. Buğra Gülsoy ile Hafsanur Sancaktutan’ın da başrolünde yer aldığı diziden gelecek haberler heyecanla bekleniyor.

Demet Özdemir’in Netflix’te yayınlanan Aşk Taktikleri isimli sinema filminin çok büyük başarı kazanması ve dünyanın birçok ülkesinde ilk 10 içerik arasına girmesi de önemli bir gelişmeydi. Netflix’ten sonra şimdi de ünlü oyuncu Disney Plus platformu ile hayranlarının karşısına çıkarak aynı zamanda uluslararası bilinirliğini de artıracak.