Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin setinde en iyi paslaşan ikilisi Uğur Aslan ile Mehmet Yılmaz Ak!

Yargı dizisinin setinde en iyi paslaşan ikilisi Uğur Aslan ile Mehmet Yılmaz Ak!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanan ve Pazar akşamlarının sevilen dizilerinden birisi olan Yargı da, Uğur Aslan canlandırdığı komiser Eren karakteri ile son dönemde fazlasıyla konuşuluyor. Arabesk müzik ile öne çıktığı Arafa isimli müzikli gösterisiyle de çok takdir edilen Uğur Şahin, aynı zamanda Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon’un da kocası durumunda…

Uğur Aslan, Yargı dizisindeki rolü ile birlikte son dönemde çok fazla öne çıktı. Kanal D Magazin programına konuşan oyuncu, setten bazı detaylar paylaştı. Eren komiser ile savcı Pars hikayede yakın çalışan iki devlet memuru konumunda…

Sette de hem Uğur Aslan hem de Mehmet Yılmaz Ak, en iyi paslaşan ikili haline geldi… Ortak birçok sahnesi bulunan ikili Eren ve Pars karakterleri ile birlikte, yeni bir dostluk da kurdu…

Uğur Aslan, arkadaşı ile iyi paslaşma içinde oldukları yorumu üzerine şöyle konuştu: “Evet çok mayamız tutuyor Mehmet’le. Bütün rol arkadaşlarımla öyleyiz ama onunla çok sık sahnemiz var, bir de birbirimizle olan o dalaşmamızı çok seviyor izleyici. Eren çok güzel bir adam, çok seviyorum Eren’i.”

Yargı dizisinin setinde en iyi paslaşan ikilisi Uğur Aslan ile Mehmet Yılmaz Ak! 7

Cem Cücenoğlu’nun canlandırdığı ve kriminalde çalışan Niyazi karakteri son dönemde öne çıktı. Hikayeye yeni katılan Niyazi, Yargı dizisinde şüpheleri üzerine çekmeye başlıyor ve işler onun için çok değişecek.

Uğur Aslan, “Nasıl oluyor da Eren, Niyazi’yi fark etmiyor?” şeklindeki soruyla karşılaştı. Oyuncu, “Siz biliyorsunuz ama biz bilmiyoruz Niyazi olduğunu” ifadesini kullandı.

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Ceylin ile Ilgaz sorulduğunda ise oyuncu, “Güzel olur onlar. Öyle Edi ile Büdü gibi geziyorlar, bende bayılıyorum izlemeye onları” diye konuştu.

Hayranlarına bir de mesaj yollayan Uğur Aslan, hiçbir şey için canlarını sıkmamalarını tavsiye etti. Oyuncu, “Hayat her şeye rağmen yaşamaya değer, kendiniz olun yeter. Hiçbir şey için zorlamayın hiç birimiz hayattan daha büyük değiliz. Bir de ne olur birbirinize hatır sormaktan çekinmeyin gözünüzü seveyim” dedi.