Ana sayfa Dizi Haberleri Yalnız Kurt dizisi izleyicilere bulmaca sunuyor, çözmek için herkes deli oluyor!

Yalnız Kurt dizisi izleyicilere bulmaca sunuyor, çözmek için herkes deli oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Yalnız Kurt dizisinin üçüncü bölümü geride kaldı. Cihan Ünal’ın muhteşem sesi ve harika oyunculuk performansı ile kalitesini sergilediği dizinin genç yıldızları Hasan Denizyaran ile Damla Colbay da çok başarılı bir iş çıkartıyor.

Murat Han ve Deniz Evin ikilisi de canlandırdıkları Doğan ve Sefer karakterleri ile hikayeye bir derinlik katıyor… Osman Sınav imzasını taşıyan Yalnız Kurt dizisi, Türkiye’nin yakın dönemine ilişkin siyasi konularda verdiği mesajlarla dikkat çekiyor.

Dizide anlatılan olaylar gerçek hayatta yaşananlara dayanıyor ama bunun ne kadarı kurgu, ne kadarı gerçeği yansıtıyor konusunda izleyicinin kafasında soru işaretleri oluşuyor. Üçüncü bölümü yayınlanan dizide paralel devlet yapılanmasının bir ülkeye ne kadar büyük zarar verdiği ve değerli insanların nasıl harcadığı da dizide verilen mesajlar arasında yer alıyor.

Yalnız Kurt dizisi izleyicilere bulmaca sunuyor, çözmek için herkes deli oluyor! 8

Suikastler, vatana hizmet duygusu ile yola çıkıp da hain denilerek öldürülenler, paralel yapının yurt dışı işbirlikçileri ile verdiği büyük zarar, dizinin ana konusunu oluşturuyor.

İşte böyle bir ortamda suçsuz, günahsız insanların nasıl kolayca harcandığını anlatan Yalnız Kurt dizisi, aslında Türkiye’nin yakın tarihine de ışık tutuyor.

Böyle güçlü bir hikayeyi takip etmek isteyenler ise ekran başında adeta bulmaca çözmek durumunda kalıyor. Dizideki bazı karakterlere verilen isimlerin gerçek hayatta bir karşılıkları var. İşte bu noktada izleyiciler hem olayları yakalamak hem de bu gerçek hayata karşılık gelen isimleri bulmak için çaba harcıyor.

Kimi izleyici arşivleri tarıyor, kimileri benzer olayları bulmaya çalışıyor, kimileri ise sosyal medyada yapılan diziyle ilgili yorumlar içinde bu ayrıntıları bulmaya çalışıyor.

Yalnız Kurt dizisi izleyicilere bulmaca sunuyor, çözmek için herkes deli oluyor! 9

Osman Sınav’ın 2 yıl süren bir senaryo çalışması ile Yalnız Kurt’un ortaya çıktığını söylediği sözleri de ne kadar titizlikle çalışılarak bir hikaye ortaya çıkartıldığını anlatıyor. Ancak dizi hayranları için anlatılan olayların gerçek hayattaki iz düşümlerini bulma konusunu her bölüm biraz daha zorlaşıyor ve bu konu Yalnız Kurt dizisini sevenlerin de önemli bir sorunu olarak ortaya çıkıyor.