Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin setinde verilen emekler boşa gitmedi, Pınar Deniz yine mutluluk saçtı!

Yargı dizisinin setinde verilen emekler boşa gitmedi, Pınar Deniz yine mutluluk saçtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin pazar akşamları ekrana getirdiği Yargı dizisi ile parlayan Pınar Deniz, canlandırdığı avukat Ceylin karakteri ile büyük ilgi görüyor. Dizinin çok iyi reytingler alması, sosyal medyada çok konuşulması ve hikayenin de çok başarılı şekilde yazılması rol alan oyuncuların öne çıkmasını sağladı.

Pınar Deniz de son dönemin en çok konuşulan kadın oyuncularından birisi konumunda bulunuyor. Sırça isimli tiyatro oyununu izlemeye gelen oyuncu, setteki çekimlerini bitirdikten sonra doğal haliyle etkinlikte yerini aldı. Setten geldiği için makyaj yapamadığını belirten oyuncu, doğal haliyle de yine güzelliğini sergiledi.

Çok sevdiği bir oyun olduğunu belirten Pınar Deniz, nasıl uyarlandığını merak ettiği için izlemeye geldiğini söyledi. Pınar Deniz, oyunda rol alan İpek Bilgin, Aslı Enver, Cem Yiğit Üzümoğlu ile Güven Murat Akpınar’ın da başarılı isimler olduğunu anlattı.

Yargı dizisinin setinde verilen emekler boşa gitmedi, Pınar Deniz yine mutluluk saçtı! 7

Sette çalışmaların güzel gittiğini belirten Pınar Deniz, “Bir de yaptığın işin karşılık bulması insanda minnet duygusu veriyor. Her şey çok güzel” diye konuştu.

Pazar akşamları reytinglerde birincilikler elde ederek, sezonun en iyi çıkış yapan dizilerinden olan Yargı’yı izleyiciler de çok beğendi. Pınar Deniz bu durumun kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.

Oyuncu, “Seyirci sevdi işi, biz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu da çok yansıyor diziye. O yüzden karşılık bulmasından, seyircinin seviyor olmasından çok mutluyum” diye konuştu.

Yiğit Kirazcı ile ayrılıkları sorulunca ise Pınar Deniz, bunun özel bir konu olduğunu ve herkesin kendi yolunda devam ettiğini belirtmekle yetindi.