Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya eleştirileri değil, dünya listelerini işaret etti! Biraz da onları haber yapsanız!

Hazal Kaya eleştirileri değil, dünya listelerini işaret etti! Biraz da onları haber yapsanız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benden Ne Olur isimli sinema filminde birlikte rol alan Hazal Kaya ile Selin Şekerci, bu sefer de birlikte Sırça isimli tiyatro oyununu izlemeye gitti. İki yakın arkadaş son dönemin dikkat çeken projelerinde yer alıyor…Hazal Kaya, en son Netflix’te yayınlanan Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli diziyle dikkatleri çekmişti.

Hazal Kaya’ya dizideki performansı nedeniyle hayranlarından olumlu yorumlar gelirken, bazı kişiler tarafından da eleştirilmesi geçtiğimiz haftalarda çok konuşuldu. Hazal Kaya’ya meslektaşları destek olurken, hayranları da sosyal medyada başarısını kutladı. Ancak gazetelerde kimi yazarlar Hazal Kaya’nın rolüne ciddi ve sert eleştiriler getirdi.

Hazal Kaya eleştirileri değil, dünya listelerini işaret etti! Biraz da onları haber yapsanız! 8

Hazal Kaya, tiyatro oyununun galasında da bu eleştirilerle ilgili sorulardan kaçamadı. Oyuncu, bunu eleştirenlere sormak gerektiğini ve kendisini ilgilendiren bir durum olmadığını belirtti. Hazal Kaya, “Keyfimiz yerinde. Dünya listelerinde çok iyi bir noktadayız.. Dünyanın her yerinden çok güzel yorumlar alıyoruz. Biraz onları haber yapsanız çok isteriz. Çünkü çok heyecanlı olan var. O yüzden mutluyum” dedi.

Dizinin ikinci sezonu için onay alındığı ortaya çıkmıştı. Hazal Kaya, bilmediğini ve böyle olmasını umduğunu belirtti.

Hazal Kaya eleştirileri değil, dünya listelerini işaret etti! Biraz da onları haber yapsanız! 9

Pera Palas Oteli’nde diziden sonra büyük yoğunluk yaşandığı ortaya çıkmıştı. Hazal Kaya, bu haberleri takip ettiğini ve böyle bir şeyi de beklediğini anlattı. Oyuncu, “Tabii ki bekliyorduk, ama bu kadarını beklemiyorduk. Türkiye’ye gelip oteli ziyaret etmek istiyoruz diyenler de var. Şahane bir geri dönüş bu” ifadelerini kullandı.

Selin Şekerci, Netflix’te yayınlanan diziyi çok beğendiğini ifade ederek, arkadaşına destek sundu.
Şekerci, Hazal Kaya’ya yöneltilen eleştirilerin de kötü niyet barındırdığını belirtti ve şöyle konuştu: “Ben Türkiye’de hiçbir oyuncunun üzerine bu kadar çok gidildiğini görmedim. Bunun kötü oyunculuk meselesinin dışında bir şey olduğunu düşünüyorum.”