Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisi bağımlılık yaptı, Ebru Şahin ile Edip Tepeli’nin bunda payı büyük!

Destan dizisi bağımlılık yaptı, Ebru Şahin ile Edip Tepeli’nin bunda payı büyük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -atv ekranında Salı akşamları yayınlanan Destan dizisinin güçlü bir izleyici desteği bulunuyor. Ebru Şahin ve Edip Tepeli ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide ayrıca Selim Bayraktar da ustalığını sergiliyor. Dizinin hem hikayesi hem oluşturulan atmosfer hem de oyuncuların performanslarına yönelik izleyicilerde genel bir memnuniyet havası var.

Destan dizisinin ilk 16 bölümü yayınlandı. Türkiye ile birlikte birçok ülkede de yayınlanan ve yurt dışı satışları başladığı günden bu yana çok iyi giden Destan dizisi, hikayesinin de ilgi uyandırması ile birlikte başarılı bir yapım olarak öne çıktı.

Yapımcı Mehmet Bozdağ’ın hayali olan bir kadın kahraman dizisi yapma fikri, büyük prodüksiyon ile birlikte mümkün olabildi. 20 bin metrekarelik alana kurulan platoda çekilen dizi, sekizinci yüzyılda geçtiği için çok özel hazırlıklar yapıldı. Bine yakın kişinin ön hazırlıklarına katıldığı; kostümler, aksesuarlar, dekorlar ile birlikte büyülü bir dünya oluşturuldu.

Destan dizisi bağımlılık yaptı, Ebru Şahin ile Edip Tepeli'nin bunda payı büyük! 8

Dizinin hem hikayesi hem de oyuncu kadrosunun da başarısı bu güçlü prodüksiyona eklenince ortaya milyonların ilgisini çekin bir dizi çıktı. Destan’ı takip edenler her geçen bölüm daha da çok bağlandıklarını belirtiyor.

Sosyal medyada yer alan yorumlar izleyicilerin hikayenin gidişatından memnun olduğunu gösteriyor. Ayrıca Ebru Şahin ile Edip Tepeli ikilisinin çok başarılı bir performans sergilediğini de belirten dizi hayranları, iyi bir uyum yakaladıklarına inanıyor.

Destan dizisi bağımlılık yaptı, Ebru Şahin ile Edip Tepeli'nin bunda payı büyük! 9

Ebru Şahin’in dövüş sahnelerinde farklı teknikler ile hareketleri çok başarılı şekilde yapması, ne kadar antrenmanlı olduğunun da bir göstergesi. Oyuncu, dizinin en başından bu yana sürekli eğitmenlerden destek alıyor ve yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyor.

Destan dizisi ekibinin bu üstün çabaları da hikayenin çok sevilmesine ve dünyanın farklı ülkelerinde de ilgi görmesine neden oldu. Destan 17. bölümü ile 29 Mart Salı akşamı yayınlanacak ve yine etkili bir hikaye izleyeceksiniz.