Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinin ünü sınırları aştı, başarı haberleri üst üste geliyor!

Yargı dizisinin ünü sınırları aştı, başarı haberleri üst üste geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D son iki sezondur çok iddialı dizilerle izleyicileri buluşturdu ve bunlardan birisi de Yargı oldu… Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, özgün hikayesi ile öne çıktı. Sema Ergenekon’un senaryo üzerine 2 yıl süren ve Adalet Sarayı’ndaki gözlemlerine dayanarak oluşturduğu hikaye, çok başarılı şekilde ilerliyor.

Yargı dizisinin bu önemli çıkışı da sadece ülkemizde değil, yurt dışında da değer bulmaya devam ediyor. Orta Doğu ve Kuzey Afrika için kullanılan MENA bölgesinde izleyicilerle buluşarak çok geniş bir kitleye ulaşan Yargı dizisi, ayrıca farklı kıtalardaki, farklı kültürlerde izleyicileri de çok etkilemeye başladı.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda birçok yabancı dizi hayranının Yargı ile ilgilendiğini ve her bölümü dikkatle takip ettiğini görebilirsiniz. Özellikle Latin Amerika’da da Yargı’ya yönelik ciddi bir izleyici ilgisi gözlemleniyor.

Kanal D’den yapılan duyuruda Yargı dizisinin yayınlandığı ülkeler açıklandı… Yurt dışında son dönemin en çok ilgi gösterilen Türk yapımlarından birisi olan dizi; Porto Riko, ABD, İspanya, Şili, İsrail, Kıbrıs, Romanya ve Gürcistan gibi ülkelere satılmıştı. HBO Maş ile yapılan anlaşma sonucunda Latin Amerika’da da yayınlanacak olan dizinin, ayrıca MENA bölgesine de yapılan satışlarla birlikte izleyici sayısını katlayarak arttı.

Bu ülkeler son olarak Yunanistan da katıldı. Türk dizilerine yoğun bir ilgi gösterilen bu ülkede artık Yargı dizisinin heyecanı da yaşanacak.

Madd Entertainment tarafından yurt dışına pazarlanmakta olan Yargı, dünyanın en büyük içerik fuarı olan MIPTV’de yoğun ilgi gösterilen yapımlardan birisi oldu.