Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek’in Ömer’i Mustafa Mert Koç, hayranlarını sevindirecek yeni proje müjdesi verdi!

Benim Adım Melek’in Ömer’i Mustafa Mert Koç, hayranlarını sevindirecek yeni proje müjdesi verdi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mustafa Mert Koç, Benim Adım Melek dizisinde canlandırdığı Ömer karakteri ile en son ekranlara gelmiş, 2 sezon süren projede bir anda performansı ve yakışıklılığı ile dikkat çekmişti.

Sevgilisi Melisa Aslı Pamuk ile bir alışveriş merkezinde muhabirlerin sorularını cevaplayan Mustafa Mert Koç, hem hayatı hem de projeleri hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Oyunculuğun yanında müzikle de ilgilenmeye başlayan genç oyuncu yeni projesi hakkında bilgiler verirken, yakın zamanda hayranlarıyla buluşturacağı ilk parçası ile ilgili şunları söyledi;

“Müziğe atılıyorum şu anda. Bir ay sonra yeni bir şarkı çıkaracağım. Onun heyecanı var. Aralıksız stüdyodayız bu nedenden dolayı. Söz ve müziği kendime ait. Bu yeteneğimi yeni keşfettim. “

Sonraki süreçte çıkaracağı albüm hakkında da bilgiler veren oyuncu, “İlk başta yazın hareketli parçalar gelecek, daha sonra kış mevsimine doğru romantik parçalar olacak. O romantik parçaların hepsi de Melisa ile birlikte çok güzel gidiyor” dedi. Melisa’yı anlatan parçaların olup olmadığı sorulduğunda ise “Şimdilik iki tanesi kesin anlatıyor, kışa doğru duyacaksınız” cevabını verdi.

2015 yılında Yeter isimli dizideki Mert karakteri ile dikkat çeken Mustafa Mert Koç, Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Onur olarak izlemiştik. Genç oyuncu asıl çıkışını ise yer aldığı Şahin Tepesi dizisinin ardından rol aldığı Benim Adım Melek dizisindeki Ömer karakteri ile yapmıştı.