Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Elkızı dizisi tutmayan İsmail Ege Şaşmaz’a hayatının belki de en önemli rolü geldi!

Elkızı dizisi tutmayan İsmail Ege Şaşmaz’a hayatının belki de en önemli rolü geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -İsmail Ege Şaşmaz, çok özel bir rolle gözyaşı döktürecek! 1993 yılında dünyaya gelen İsmail Ege Şaşmaz, 2013 yılında yayınlanan Güneşi Beklerken isimli dizi ile birlikte setlere adım attı. Birçok genç oyuncu ile bu dizide parlayan isimler arasında yer alan oyuncu, ardından da farklı yapımlarda kendisini gösterdi.

Güneşebakan, Aşk Yalanı Sever, Aşk Laftan Anlamaz, Lise Devriyesi, Mehmetçik Kutül Amare isimli dizilerle tecrübelerini artıran oyuncu, son dönemin de en çok konuşulan erkek oyuncuları arasına katıldı.

Sen Çal Kapımı dizisinde Kaan karakteri ile yer alan oyuncu, Uyanış Büyük Selçuklu’da ise Faysal olarak izleyicileri etkiledi. Saklı dizisindeki Serkan karakteri ile beğeni toplayan İsmail Ege Şaşmaz, son olarak da Elkızı isimli dizinin başrolünde yer aldı.

Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ı buluşturan Elkızı dizisi ne yazık ki, bu sezon kısa süren yapımlardan birisi oldu. Oyuncu yeni projesini ise bir sinema filmi olarak belirledi…

4 Temmuz 2007 yılında geçirdiği trafik kazası sorasında yaşamını yitiren genç müzisyen Barış Akarsu, gönüllerde bir yara olarak kaldı. Barış Akarsu’yu anlatan film ise bu yarayı yeniden açacak. Başrolde ise İsmail Ege Şaşmaz bulunuyor.

Elkızı dizisi tutmayan İsmail Ege Şaşmaz'a hayatının belki de en önemli rolü geldi! 7

Bodrum’da kaza geçiren ve tüm sevenlerinin dualarıyla yoğun bakımda tedavi olduğu sırada yaşamını yitiren Barış Akarsu, rock müziğin sevilen bir ismiydi ve genç yaşında vefat etmesi de herkesi derinden yaraladı.

Barış Akarsu’nun hayatının anlatılacağı sinema filmine de büyük ilgi olması bekleniyor. İsmail Ege Şaşmaz yeni rolü için bir hayli heyecanlı ve çekimler öncesinde de çalışmalara başladı.

Fiziğini Barış Akarsu’ya uygun hale getirmek için kampa giren oyuncu, saç ve imaj konusunda da adımlar atacak. Müzik bu filmin ana öğesi olacağından oyuncu, müzik eğitimleri de almaya başladı.