Ana sayfa Sosyal Medya ‘Yargı’ dizisinin yıldızlarının büyük başarısı!

‘Yargı’ dizisinin yıldızlarının büyük başarısı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kanal D’nin yeni sezonun iddialı yapımlarından ‘Yargı’ yayınlanmaya başladığı günden itibaren büyük ilgi gördü. İlk 3 bölümü beğeni toplayan Ay Yapım imzalı dizi pazar akşamları tüm rakiplerini geride bırakıyor.

Dizi hikaye örgüsü ile övgü alırken, başrol oyuncuları Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu gerek uyumları gerekse performanlarıyla beğeni topladı. İki ünlü oyuncu IMDB’nin (Internet Movie Database) Türkiye sıralamasında zirveye yerleşti.

IMDB’nin Türkiye sıralamasının başında yerlerini alan ikiliden Türkiye doğumlu oyuncular kategorisinde en çok konuşulanlar arasında 1. sırada Pınar Deniz yer alırken Kaan Urgancıoğlu da 3. sırada yer aldı.

Oyunculuklarıyla gündemden düşmeyen ve övgüler toplayan ikili, dünya sıralamasında da 50 bin kişi arasında ilk 7 bin kişi arasına girdi.

Yargı dizisinin senaryosunu ünlü senarist Sema Ergenekon kaleme alıyor. Ergenekon’un üzerinde 2 yıl çalıştığı hikayeyi izleyici çok etkileyici buldu.

Dizi, sosyal medyada da övgü dolu yorumlar alıyor, diyalogların çok gerçekçi olduğunu belirten dizi hayranları, hiçbir boş söz veya sahne olmadığına dikkat çekiyor. Yargı dizisi 4. bölümüyle 10 Ekim Pazar akşamı Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.