Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz’ın final kararına tepki Twitter’da TT oldu!

Son Yaz’ın final kararına tepki Twitter’da TT oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – FoxTV dizisi Son Yaz’ın final kararı izleyicilerin büyük tepkisine neden oldu. Dizinin hayranları tepkisini sosyal medya üzerinden gösterdi. Dünden itibaren dizinin Star TV tarafından yayınlanmasını isteyen izleyicilerin #sonyazaşansolstartv etiketiyle attığı paylaşımların sayısı 400 bine yaklaştı.

Birinci sezonun sonunda birçok oyuncunun ayrılmasıyla sarsılan Son Yaz, ikinci sezonda hikaye değişikliğine gitmişti. Dizide zaman atlaması yaşanmış, ilk sezonda ikinci planda olan ve Hafsanur Sancaktutan ile Alperen Duymaz tarafından canlandırılan Yağmur ve Akgün karakterleri ön plana çıkarılmıştı.

Yeni hikayeyle ekrana gelen Son Yaz, reytinglerden istediği sonucu alamadı. Acımasız bir rating savaşının hüküm sürdüğü şu günlerde, Star TV Son Yaz’ın ipini çekti ve final kararını verdi.

Ancak karar izleyicilerin çok büyük tepkisiyle karşılaştı. Tepkisini sosyal medya üzerinden gösteren izleyici #sonyazaşansolstartv etiketiyle Twitter’ı paylaşım yağmuruna tuttu. Bu etiketle yapılan paylaşımların sayısı 400 bine yaklaştı.

İzleyicilerden biri tepkisinde “Hayatımızdan bir Akgün Gökalp Taşkın geçti demeyeceğiz çünkü gidemezsiniz. Daha çok Akgün Gökalp Taşkın izlemek umuduyla” diye yazdı.

blank

Bir başka izleyici dizinin Star TV’de geri dönmesi dileğini esprili bir paylaşımla dile getirdi. İzleyici “Anahtar saksının altında @startv al anahtarı da devam edelim yolumuza” sözleriyle dileğini dile getirdi.

blank

Bir izleyici ise duygularını daha romantik bir şekilde ifade etti ve “Daha birbirimizin yaralarını saracağız. Aşkımızın büyüklüğünü tekrar hatırlayacağız. Biz daha aile kuracağız. Henüz çok erken” diye yazdı.

blank

İzleyicilerin #sonyazaşansolstartv etiketiyle yazdıkları paylaşımların bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

blank

blank

blank

blank

blank

blank