Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisiyle ekranlara geri dönen Şükran Ovalı yeni filminin çekimlerini de tamamladı!..

Yargı dizisiyle ekranlara geri dönen Şükran Ovalı yeni filminin çekimlerini de tamamladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Yargı ile ekranlara hızlı bir dönüş yapan Şükran Ovalı canlandırdığı ‘Savcı Derya’ karakteriyle kısa sürede izleyicinin ilgisini çekti.

Ünlü oyuncu Yargı dizisiyle eş zamanlı olarak Netflix için Gidenler adlı filmin çekimlerinde de yer aldı. Oyuncu, OGM Pictures yapımcılığında çekilen, yönetmenliğini Ozan Açıktan’ın yaptığı Gidenler adlı filmin çekimlerini bitirdi.

Filmde Dilan Çiçek Deniz, Burak Deniz,  Dolunay Soysert ve Ceyda Düvenci ile birlikte rol alan Şükran Ovalı, çekimleri tamamlayarak, instagram hesabından yaptığı paylaşımla ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Yargı dizisiyle ekranlara geri dönen Şükran Ovalı yeni filminin çekimlerini de tamamladı!.. 8

Oyuncu paylaşımına; “Gidenler filmimizde bugün son günümdü. Şaaaahane bir ekibin parçası olduğum için mutluyum tekrar yolumuz kesişsin dilerim” yazdı.

Bir aşk hikayesinin anlatıldığı filmin konusuyla ilgili detaylı bir bilgi yok. Burak Deniz ile Dilan Çiçek Deniz’in ‘Defne’ ve ‘Semih’ karakterlerine hayat verdiği film ikilinin hayranları tarafından da merakla bekleniyor.

Yargı dizisiyle ekranlara geri dönen Şükran Ovalı yeni filminin çekimlerini de tamamladı!.. 9

Futbolcu Caner Erkin ile 2017’de evlenen Şükran Ovalı, 2018’de kızı Mihran Ela’yı dünyaya getirdi. Oyuncu bu süreçte dizilerde genellikle konuk oyuncu olarak rol aldı.

Şükran Ovalı’nın Yargı dizisine dahil olması hayranlarını çok mutlu etti. Güzel oyuncunun hayranları şimdi de Gidenler filmini merakla beklemeye başladı.