Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisine Gönül karakteriyle katılan Evrim Doğan, dünya evine girdi!

Kardeşlerim dizisine Gönül karakteriyle katılan Evrim Doğan, dünya evine girdi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv’de yayınlanan Kardeşlerim dizisine Gönül karakteriyle yeni dahil olan Evrim Doğan, oyuncu Yener Özer ile nikah masasına oturdu. Oyuncu çift sade bir nikahla Sarıyer Evlendirme Dairesi’nde evlendi.

Evrim Doğan ile beş yıldır beraberlik yaşadığı, “Bartu Ben” Show programıyla tanınan oyuncu Yener Özer’in nikah şahitliklerini yakın arkadaşları yaptı. Nikah sonrası eğlence için çift ve yakın dostları bir yemek yediler. Nikah işlemlerini önce yapan mutlu çiftin düğünü ise bu cumartesi yapılacak.

Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisinin genç oyuncu kadrosuna en son Evrim Doğan katıldı. Gönül karakteri ile hikayeye dahil olan Evrim Doğan, esnaf lokantası işleten bir kadın girişimci olarak hikayede yerini aldı.

Kardeşlerim dizisine Gönül karakteriyle katılan Evrim Doğan, dünya evine girdi! 7
2004 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu, Bizim Hikaye isimli dizideki obsesif kompulsif bozukluğu olan temizlik hastası Şeyma karakteri ile akıllarda yer etti. Arka Sıradakiler, Bizim Hikaye, Kadın, Kardeş Çocukları, Sen Çal Kapımı gibi dizilerle izleyici karşısına çıkan Evrim Doğan, en son olarak Evlilik Hakkında Her Şey dizisine canlandırdığı Nadide karakteriyle konuk oyuncu olarak katıldı.

Evrim Doğan ayrıca Umut Kurt ile birlikte oynadıkları, kadın erkek ilişkisini ele alan “Kum Zambakları” adlı tiyatro oyunu ile 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde sahnede seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyunda modern şehir hayatının içine sıkışmış evli bir çiftin hikayesi anlatılıyor.