Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde gönül kıran ayrılık sonrası teselli gibi yeni proje!

Kardeşlerim dizisinde gönül kıran ayrılık sonrası teselli gibi yeni proje!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Kardeşlerim isimli dizinin ana kadrosunda ilk sıralarda ismi geçen oyuncu Halit Özgür Sarı olmuştu… Kimsenin beklemediği bir anda ise oyuncunun ayrılık kararı herkesi sarstı.

Kardeşlerim dizisinde 43. bölüm geride kaldı ve Kadir’in ayrılmasından bu yana tam 14 bölüm geçti. Ancak böyle etkili bir karakterin hikayede oluşturduğu boşluk doldurulamadı. Hala bu ayrılığın hüznünü içinde taşıyan birçok dizi hayranı bulunuyor.

Kardeşlerim dizisinde Kadir karakterinin dönemi 29 bölüm sürdü. Ondan sonra ise hikayenin verdiği tat birçok izleyici için aynı değil.. Peki bu süreçte Halit Özgür Sarı ne yaptı? Dizi hayranları oyuncunun hakkında bilgiler almaya çalışıyor.

Ancak Halit Özgür Sarı bir süre ortalardan kayboldu. Bunun nedeni ise bedelli olarak askerlik görevini yapmasıydı. Oyuncu, bu önemli görevi yerine getirdikten sonra yeniden setlere dönmek için heyecan içinde.

Kardeşlerim dizisinde gönül kıran ayrılık sonrası teselli gibi yeni proje! 7

Halit Özgür Sarı’ya Kardeşlerim projesinden ayrılmasının ardından birçok teklif gelmişti. Oyuncu da bu tekliflerden birisini değerlendirme kararı aldı. Bensu Soral başrol kadın oyuncusu olarak yer aldığı Özel Ders isimli sinema filminde Halit Özgür Sarı partneri olarak yer alacak.

Kıvanç Baranönü’nün yönetmenliğini yaptığı Özel Ders isimli sinema filmini Netflix’te izleyebileceksiniz.

Kadir karakterinden sonra oyuncu sinemada Burak karakteri ile yerini alacak. Bensu Soral ise Azra olarak izleyici karşısına çıkacak.