Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı ile parlayan Onur Durmaz, yeni dizi tercihi ile güçlü bir mesaj verdi! 

Yargı ile parlayan Onur Durmaz, yeni dizi tercihi ile güçlü bir mesaj verdi! 

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İzleyenlere mesaj veren projeleri daha çok tercih eden TRT1, bu sefer de öğretmenlerin eğitim mücadelesini öne çıkartan bir dizi ile izleyicilerin gönlüne girmeye çalışacak. Yargı dizisindeki başarılı çıkışıyla son dönemin en çok konuşulan genç isimlerinden Onur Durmaz da iyi bir projede kendisine rol buldu.

Kara Tahta isimli yeni dizide Furkan Andıç ile Miray Daner ikilisinin başrolde buluşmaları hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı. Dizinin genç isimlerine Onur Durmaz’ın da eklenmesi önemli bir mesaj veriyor. Kara Tahta, genç öğretmenlerin mücadelesinden örnekler sunacak.

Onur Durmaz, öğretmenlerin verdiği eğitim mücadelesinden mesajların da içinde yer alacağı bir dram hikayesinde izleyicilerle yeniden buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Yargı dizisindeki Engin Tilmen karakteri ile hikayenin kilit noktasında yer alan ve rolü için saçlarını kısacık kestirmekten çekinmeyen Onur Durmaz’ın yeni projesini de merakla bekleyen hayranları bulunuyor.

Yargı ile parlayan Onur Durmaz, yeni dizi tercihi ile güçlü bir mesaj verdi!  7

Onur Durmaz, Yargı ile popüler olurken aynı zamanda geniş bir hayran kitlesini de kendisine çekti. Şimdi bu izleyiciler Durmaz’ın oyunculuk yolculuğunu adım adım takip edecek ve desteklerini de sosyal medyadan sergileyecek.

Kara Tahta isimli projede Miray Daner, Furkan Andıç ve Onur Durmaz gibi genç, yetenekli isimlerin bir araya gelmesi de genç izleyicileri etkileyecek bir yapımın gelmekte olduğunun mesajını veriyor. Atlas karakterinde Furkan Andıç ve Irmak olarak da Miray Daner’i izleyeceksiniz.

Lise yıllarında zorbalık yaşayan Atlas isimli karakterin yıllar sonra matematik öğretmeni olarak kendi okuduğu okula geri dönmesi ve eski aşkı Irmak ile yüzleşme yaşaması ile hikaye başlayacak.

Kara Tahta isimli dram dizinin yönetmenliğini de Ender Mıhlar yapacak.